- Netfone
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
LanyUs #19222 üzenetére
TRIBIT StormBox Micro 2, szerintem. Ha van gempa, akkor akár kettőt is rátehetsz a kormányra → nagyobb hangerő, sztereó hangzás.
Én tuti nem cipelnék egy dög nagy hangszórót a hátizsákban (pláne nem bringáznék hátizsákkal a hátamon, de ez már egy másik sztori ...).
-
carl18
addikt
válasz
LanyUs #19222 üzenetére
Biciklire de ha már így akarod használni mint nem a kormányra rögzited?
Kéne valami hosszúkás hangszóró, amit veled szembe kéne rögziteni. Így pont a arcodba tolja a zenét, és a tárka se rombolja és tompítja a hangzást.
Soundcore Motion Plus elég lenne, és ha ezt a kormányra magaddal szembe rögzited tutira elég 90 Decibel is.Én szerintem ez a egyik legjobb megoldás, bár attól függ milyen földuton mész, ha nagyon rázos akkor kéne valami tompítás hogy a hangszórót ne rázza szét.
Motion Plus talán 100 Decibelre is képes és csak 1,1kg ami hordozhatóságot is javítja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest