Hirdetés
- iPhone topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
tibbike01
üzenetére
Ezért írtam, hogy nincs olyan, hogy alul marad valami. Ez egyénfüggő.
Én pl hányok a JBL-től, nem tetszett soha sok, magas nélküli mély, és a nagy hype se, ami körülötte van, ezért is kerestem mást. Neked meg az az isten. Erről nem tudunk vitát nyitni
Ismerősömnek volt Bose Soundlink Mini, 70ezerert, én meg vettem egy Tribit Maxsound Plust 20ért amazonról, mert töredék pénzért ugyanúgy szólt, talán még kicsit jobban is.
A másik haverom vett egy Sony xb32-őt 40 körül, én meg vettem egy motion+-t 25ért. Nekem sose tetszett a Sony, se jó magas, se jó mély, de havernak tetszett, mert Sony, márka, és biztos jó, aztán mellé raktuk a Motion+-t, és rájött , miről beszélek.
Aztán ugyanez a cimborám vett egy extreme 2-őt talán, nem emlékszem, majdnem 100ezer volt, aztán én meg vettem egy Motion Boomot 28-ért, melléraktam, és egyet értettünk, hogy sokkal szebben-jobban szól, főleg EQ-zva.Szóval igenis számít, hogy mi az ami elérhető, mi van eléd rakva a polcon. Az ismerőseim nem tájékozódtak, bementek a boltba, látták, hogy márka, Bose, Sony, JBL, megvették. Én meg utána jártam, teszteket hallgattam, fórumot olvastam, és mindig tudtam jobb alternatívát találni sokkal olcsóbban.
Te JBL fan vagy, én semmilyen. Ankerem van, imádom, de Boom2-őm nem lesz, mert nem jó irányba mennek, ha lesz egy másik márka aki jobbat csinál, esetleg olcsóbban is, akkor azt fogok venni.
Nem mondom, hogy JBL-nek nincsenek jó speakerei, biztos vannak, nem tudom, de, hogy csukott szemmel, Neked mindig, minden körülmény között a JBL a jobb, az fanatizmus, és, vagy nyilván annyira rá van már állva a füled, ízlésed a JBL-re, hogy mást nem is fogadsz el🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest