- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- MIUI / HyperOS topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
tibbike01 #17212 üzenetére
Ezért írtam, hogy nincs olyan, hogy alul marad valami. Ez egyénfüggő.
Én pl hányok a JBL-től, nem tetszett soha sok, magas nélküli mély, és a nagy hype se, ami körülötte van, ezért is kerestem mást. Neked meg az az isten. Erről nem tudunk vitát nyitniIsmerősömnek volt Bose Soundlink Mini, 70ezerert, én meg vettem egy Tribit Maxsound Plust 20ért amazonról, mert töredék pénzért ugyanúgy szólt, talán még kicsit jobban is.
A másik haverom vett egy Sony xb32-őt 40 körül, én meg vettem egy motion+-t 25ért. Nekem sose tetszett a Sony, se jó magas, se jó mély, de havernak tetszett, mert Sony, márka, és biztos jó, aztán mellé raktuk a Motion+-t, és rájött , miről beszélek.
Aztán ugyanez a cimborám vett egy extreme 2-őt talán, nem emlékszem, majdnem 100ezer volt, aztán én meg vettem egy Motion Boomot 28-ért, melléraktam, és egyet értettünk, hogy sokkal szebben-jobban szól, főleg EQ-zva.Szóval igenis számít, hogy mi az ami elérhető, mi van eléd rakva a polcon. Az ismerőseim nem tájékozódtak, bementek a boltba, látták, hogy márka, Bose, Sony, JBL, megvették. Én meg utána jártam, teszteket hallgattam, fórumot olvastam, és mindig tudtam jobb alternatívát találni sokkal olcsóbban.
Te JBL fan vagy, én semmilyen. Ankerem van, imádom, de Boom2-őm nem lesz, mert nem jó irányba mennek, ha lesz egy másik márka aki jobbat csinál, esetleg olcsóbban is, akkor azt fogok venni.
Nem mondom, hogy JBL-nek nincsenek jó speakerei, biztos vannak, nem tudom, de, hogy csukott szemmel, Neked mindig, minden körülmény között a JBL a jobb, az fanatizmus, és, vagy nyilván annyira rá van már állva a füled, ízlésed a JBL-re, hogy mást nem is fogadsz el🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- League of Legends
- Parfüm topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest