- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Mobil flották
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
Nyilván nem gazdaságos, de gondolhatod hogy ilyenkor nem bekapcsolt állapotban van a pc, csak áram alatt, mivel úgy is tölt. A hatékonyság meg nézőpont kérdése, ha én kimondottan 500mAh -es töltést szeretnék/vagy az is elég, és nem számít a hosszabb töltési idő vagy a pc készenléti fogyasztása, akkor számomra akár lehet hatékony is, de mindenesetre kényelmes megoldás, nem beszélve, hogy egyszerre több eszközt is tölthetek, töltök is.
<Adamsky>
Samu teló töltőkkel (1.5A/2A) eddig is etettem az eszközöket, csak ha tehettem, akksi kimélés miatt ugye, inkább 0.5A-es pc usb porton hagytam lógni őket.
Nyilván a bt hangszórókkal nem lesz gond mivel 3A-t ír mindegyiknek, de pl. amelyiknek 0.5A kell, na annak már lehet, hogy sok lesz, nem? -
<Adamsky>
nagyúr
"Kimondottan gazdaságos és hatékony módja a töltésnek…"
Lehet a lakást is azzal fűtötte (miközben ment a "bányászás"), akkor viszont!!#16338 francz'70
A 5V/2A-s töltést én nem nevezném gyorsnak. Annyival nyugodtan küldhetsz kb. bármit. Nem lesz neki túl kevés (és sok sem).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest