- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
silver10 #15685 üzenetére
Nem mondtam, hogy hülyeséget beszélsz
csupán annyit, hogy sajnos ez egy ismert probléma.
Alan tesztjeit pedig - legyen akármilyen jó cuccod - fülhallgatóval kell hallgatni, mert hangfalon nem lesz olyan.Az XSound Go-t nem szabad a MaxSound Plus-al - vagy épp az UBoom L-el - összemérni. Nem egy kategória. Utóbbinál egyébként nagyon nem mindegy, hogy épp melyik fw. van fenn. Szegény Oluv küzdött vele egy csomót, de - mivel egy olcsó hangszóró - elég nagy a minőségi szórás, így kb. nincs két egyforma hangszóró, nincs két egyforma hangzás. Ő ugye inkább a kristálytiszta közepekre és magasokra ment rá, míg a gyári a megszokott módon "V"-s.
Én is rá voltam kicsit kattanva, hogy veszek egyet, de végül maradt a Motion+, és mellé jöt még egy Boom. Ezzel a kettővel nagyjából le tudom fedni az igényeimet. Legközelebb szerintem akkor lesz csere, ha valamelyik gyártó egy hangszóróba össze tudja hozni az előbb említett kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest