- LTE frekvenciák
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
silver10 #15685 üzenetére
Nem mondtam, hogy hülyeséget beszélsz
csupán annyit, hogy sajnos ez egy ismert probléma.
Alan tesztjeit pedig - legyen akármilyen jó cuccod - fülhallgatóval kell hallgatni, mert hangfalon nem lesz olyan.Az XSound Go-t nem szabad a MaxSound Plus-al - vagy épp az UBoom L-el - összemérni. Nem egy kategória. Utóbbinál egyébként nagyon nem mindegy, hogy épp melyik fw. van fenn. Szegény Oluv küzdött vele egy csomót, de - mivel egy olcsó hangszóró - elég nagy a minőségi szórás, így kb. nincs két egyforma hangszóró, nincs két egyforma hangzás. Ő ugye inkább a kristálytiszta közepekre és magasokra ment rá, míg a gyári a megszokott módon "V"-s.
Én is rá voltam kicsit kattanva, hogy veszek egyet, de végül maradt a Motion+, és mellé jöt még egy Boom. Ezzel a kettővel nagyjából le tudom fedni az igényeimet. Legközelebb szerintem akkor lesz csere, ha valamelyik gyártó egy hangszóróba össze tudja hozni az előbb említett kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged