- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
senior tag
-
cibus
senior tag
válasz
carl18 #15570 üzenetére
Na ha már üzemidő! Ez is azért akkor egy plusz pont a blitzwolfnak (WA3 PRO 120W).
tesztvideó alapján: "ütős dizájn, páratlanul jó hangzás. a brutálisan nagy 16.000 MAh akkumulátora 50% hangerő kikapcsolt világítás ~15 óra, bekapcsolt világítással ~12 óra.
de valójában kis hangerőn ennek többszöröse is összejön és még 30% hangerőn is összejön kb. 30 óra és a 30% már bőven elég lehet a napi szintű használathoz is. van powerbank funkció is és tényleg működik, akkor is ha használatban van. persze a hangzás fontosabb és hangzás tekintetében kivételesen jól sikerült, tiszta hangzással, jó basszussal, jó magas hangokkal. extra: TWS, powerbank funkció, memóriakártya és pendrive használat, amelyek által önálló lejátszóként is használható. az üzemideje egészen jó a kapacitásához képest, még nagyon nagy hangerőn is sok-sok órát bírja egy feltöltéssel " -
cibus
senior tag
válasz
Ramoskaa #15558 üzenetére
Ez a sima wa3, nem a pro.
Azon is van 3 EQ
Azt mondják a bass sh*t, de az alap jól szól és jó sok bent a mély, ami nem nyomja el a többit, így tiszta. a vocallal meg ki lehet emelni az éneket.
Ez a motion boom név nekem úgy tűnik, hogy egy olyan speaker, ami nyomja ezerrel a bassust. Ami sztem eléggé megöli a zenét és a minőséget.
Ezért kérdeztem, hogy valakinek van e tapasztalata a blitzwolffal. Biztos nem lesz olyan, mint a Cambridge audio+tannoy hifim, de azért azt nem akarom, hogy bass bass és kb semmi más, mert elnyom mindent... -
cibus
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek Blitzwolf BW-WA3 PRO 120W-osa? milyen a hangja? azt írják, hogy elég nagyot szól, de milyen a minősége? megéri a 31K-t?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest