Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
ph_5.5
üzenetére
3. napja van itthon a Charge 5.
90% körüli akku tltöttséggel jött a webshopból. 60-70% hangerőn alig merült valamit 5-6 óra zenehallgatással.
A késleltetése minimális (Bt 5.1 ha jól emlékszem amit tud), de közben megtaláltam a tv-n a beállítoskban a hang- kép késleltetés beállítást, így pl ott full 0-ra is kihozható
Ami lényeg... kint kis "asztalos" melónál az udvaron nem jön zavarba a portól. Bent csap alatt simán leüblíthető (IP67 ennél szerencsére többet bír). De ami alegfontosabb, kellemes kiegyensúlyozott a hangzása. Letöltöttem a gyári appot, ami frissítés után már adja az eq-t. Igaz össz 3 csúszka van, de hagytam inkább alapon, mert így is kellemesen szól. Max hangerőt nem próbáltam, egyszerűen sem az udvaron sem a garázsban sem a hálóban nincs szükség rá. 60-70%-on is kellően hangos, és sem halkan hallgatva, sem hangosabban nincs torzítás. (tudom, ilyen bolti áron ne is legyen)
SZóval nekem bejött... és ahogy korábban írtam mivel kedvezménnyel jutottam hozzá, az ára sem fájt.
És lenne rögtöm egy kérdésem. Volt a családban egy JBL Clip 4 (csodás terepszínben narancs akasztóval)- de lábakélt egy kollégiumban.
Mi az a más gyártó terméke ami hozza ezt a szintet? Csak olcsóbban... mert 24.000 Ft azért a kis izéért nem túl baráti. Ha van tippetek- előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő