- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Második bétánál jár a One UI 8
- Magisk
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... túl sok teljesítményt visz el a mély basszus a szerény 30W-ból."
Akkor a te hangszóród - ha kevés a Boom hangereje, ill. a mélyek helyett inkább előbbire lenne szükséged - a Motion Boom Plus. Az k. hangos, és mélyben kb. ugyanazt tudja, mint a kistesó." ... valami EQ appal megkerülöm a gondot ... " - a gyárival nem sikerült?
"A JBL-ek (...) nem túl mély basszusra ráerősítenek ... " - hát, nem tudom melyik JBL-re gondolsz, de azoknál amiket én hallottam, pont nem ez a helyzet (szerintem). Eleve mélyre mennek, és azt a mélyet is lehet még feljebb srófolni (pl. Partybox-ok) annyira, hogy a végén már fájjon.
" ... vissza kell venni a mélyből nagyobb hangerőn, vagy torzít ... "
Érdekes. Torzításról eddig nem olvastam / hallottam. Még carl18 is azt írta, hogy nem tapasztalt ilyet.Ütemidő: el kell fogadni, hogy már egészen pici "mély többlet" rengeteg energiát felemészt. Ezzel én spec. úgy vagyok, hogy inkább szóljon jobban (és megtámogatom egy powerbank-al ha kell) mint fordítva. Fordítva ez nem lehetséges (több, de legfőképp mélyebb basszus, ha arra a hangszóró alapból (!) nem képes).
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- InFocus IN3126 Projektor
- PC tápkábelek & UTP patch kábelek
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest