- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #12656 üzenetére
Nem vagyok én Gonosz, csak realista. Én nálam egyik hangszórójuk se produkált elfogadható minőséget.
Haveromnak volt T6 Plus, hát az nagyon távol állt a jó terméktől.
Itthon van egy T6 Max is, mondhatom a porfogó szerepét remekül tölti be.Viccet félre téve, szerintem a Tronsmart még nem produkált normális hangminőséget.
Tronsmart Studio Bluetooth speaker - "a miracle of acoustics"
De oluvnál is csak 1 videó erejéig szerepelt. Nyilván ebből is leszűrhető hogy nem tud semmi rendkívűlit.Hallgattam a T6 Maxot és ha nincs viszonyítási alapod, esetleg valakinek botfűle van akkor valóban egy remek hangszóró arra hogy zajt keltsen.
De nekem az a gondom hogy még az átlag embernek se tudja kielégíteni az igényeit.Igazság szerint az a lényeg téged kiszolgál, én hallottam majd nem az összes hangszórót amit gyártanak. Egy dolgot leszűrtem, hogy én nem vennék tőlük semmit.
Sajnos a hangzás amit produkál nagyon távol van számomra az élvezhetőtől.
A T6 Maxot Hiába hangolom EQ mellet, sokra nem mentem vele mert a magas hangok valami borzalmas gyatra szinten jönnek elő belőle. A Mély bug és gyakorlatilag fél hangerőn minden más tartomány túl zeng. Szóval szerintem ki lehet jelenteni, aki ezt jónak találta fejlesztés alatt biztos hogy távol áll a zenéléstől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Parfüm topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- További aktív témák...
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest