- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carl18 #12580 üzenetére
Én azt vélem, hogy a bluetooth hangszóró kategória anno ilyen filléres vacak kategóriának indult. Szerintem a kitalálói se gondolták, hogy ebből minőségi termékcsoport lehet. Ha másért nem, hát a bluetooth 1xx, 2xx verziókból nem igazán lehetett komolyan vehető hangminőséget kihozni. A hangszórók fejlődését a bluetooth átvitel minőségének fejlődése hozta magával. És szerintem ez lesz a korlátja is, hogyaz átvitel minőségét nem igazán tudják látványosan fokozni. Persze van aptx, aptx hd, ldac, de nem igazán akarnak ezek általánossá válni. A piac meg lassan elfordul a wifi felé. Mert azzal nincsen minőségi kompromisszum az átvitelnél.
Az eszközök élettartama is kb ezt a fejlődést tükrözi. Egy kicsit komolyabb cucc már nem azzal a felkiáltással készül, hogy két év múlva úgyis másikat vesznek, jóleszazúgy. A Denonomon sem érzem, hogy ezzel nem kellene hosszabb távon tervezni. Ugyanúgy hozza a Denon minőséget, nemcsak hangban, összeszerelésben is, és (bár ezt csak remélni lehet) az alkatrészek minősége se megy a tartósság rovására. Szerintem 10 évet simán bírni fog. -
Perillustris
senior tag
válasz
carl18 #12580 üzenetére
Hasonlóan emlékezetes találkozás volt a Bose Soundlink Minivel való randevú: a Bose forgalmazói mutatták be a Westendben tartott Hifi Show-n. Több nagy hangfal volt a szobában, ahol megszólaltatták és ki kellett találni, melyik szól. Hát, a félreeső helyen lévő kis BT-hangszóróra senki nem tippelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged