Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carl18
üzenetére
Én azt vélem, hogy a bluetooth hangszóró kategória anno ilyen filléres vacak kategóriának indult. Szerintem a kitalálói se gondolták, hogy ebből minőségi termékcsoport lehet. Ha másért nem, hát a bluetooth 1xx, 2xx verziókból nem igazán lehetett komolyan vehető hangminőséget kihozni. A hangszórók fejlődését a bluetooth átvitel minőségének fejlődése hozta magával. És szerintem ez lesz a korlátja is, hogyaz átvitel minőségét nem igazán tudják látványosan fokozni. Persze van aptx, aptx hd, ldac, de nem igazán akarnak ezek általánossá válni. A piac meg lassan elfordul a wifi felé. Mert azzal nincsen minőségi kompromisszum az átvitelnél.
Az eszközök élettartama is kb ezt a fejlődést tükrözi. Egy kicsit komolyabb cucc már nem azzal a felkiáltással készül, hogy két év múlva úgyis másikat vesznek, jóleszazúgy. A Denonomon sem érzem, hogy ezzel nem kellene hosszabb távon tervezni. Ugyanúgy hozza a Denon minőséget, nemcsak hangban, összeszerelésben is, és (bár ezt csak remélni lehet) az alkatrészek minősége se megy a tartósság rovására. Szerintem 10 évet simán bírni fog. -
Perillustris
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
Hasonlóan emlékezetes találkozás volt a Bose Soundlink Minivel való randevú: a Bose forgalmazói mutatták be a Westendben tartott Hifi Show-n. Több nagy hangfal volt a szobában, ahol megszólaltatták és ki kellett találni, melyik szól. Hát, a félreeső helyen lévő kis BT-hangszóróra senki nem tippelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest