- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fire Man
friss újonc
válasz
Williamgrant #7156 üzenetére
Köszi a segítséget!!!!!
-
Fire Man
friss újonc
válasz
Williamgrant #7149 üzenetére
Megkérdezhetem,hogy ezeket hol nézed? Magyarba nem lehet ezeket kapni? Tudsz oldalt ajánlani? Úgy döntöttem,hogy nem pénzt hajigálok,hanem rád hallgatok.😆😆😆Ezek nagyot szólnak? Nagy teljesítményűek?
-
India
aktív tag
válasz
Williamgrant #7149 üzenetére
Volt Vifam mint a tied pont ugyan az, es azt kell mondanom most Aiwa Exos-9 van magasan veri
-
Fire Man
friss újonc
válasz
Williamgrant #7147 üzenetére
Köszi a segítséget! Találtam ezt a fajta iont még. Tehát a hangerő durva,így nem kell nagyobbat vennem!? Egyébként mind a 4-ről jót írnak és egyszerűen nem tudok választani!!!😂😂😂😂😂Nyílván feldobok egy érmét.
-
zo-lee
aktív tag
válasz
Williamgrant #7143 üzenetére
Túráztatlak ? Ezt hogy érted ?
Akkor jbl lesz szerintem, a segítséget köszi!
-
zo-lee
aktív tag
válasz
Williamgrant #7141 üzenetére
És ilyen árkategórában maradjak a Dzsíbíellnél ?
-
zo-lee
aktív tag
válasz
Williamgrant #7139 üzenetére
Hátrányt semmiképp nem jelentene. Úgy mondanám, örülnék neki.
-
carl18
addikt
válasz
Williamgrant #7131 üzenetére
Egy hallom alkatrész dobozból lett összerakva. De azt garantálom neked ez nem hosszú távra lett tervezve az hot biztos... Ha élettartalomra fogadnom kéne azonos körülmények között melyik megy többet a Tronsmart T6 valahogy jobban rá berném bizni az életem. Charge 2/T6 mind kettőt láttam/raktam össze. És valahogy a JBL nem olyan nagy dúr mint a márka alapján.
Pulse 2 szétszedése meg egy rémálom, mindenhol takonyágyúval beragasztva még véletlen se lehessen összerakni javitani. Még valami fekete trugymo is volt, utána vissza dobtam a dobozva szenvedjen vele a franc
Szóval csak mert JBL, na meg mert tulajdonomban van még a véleményem le irom róla. A hangja jobb mint a Tronsmartnak, de ahogy elnéztem főként ez azért van mert a Driverek jobbak/jobb minőségüek. Szélesebb tartományba képesek a hangot leadni. De a T6 után amit egyedi EQualizer beállitással használtan, közel se olyan nagy durranás a JBL.
Még a Charge 2 előnye hogy nem bonyolult és javitható. Mondjuk akkut lehet benne cserélni stb, de a Bass tesztes dolgokra allergiás teljes hangerőn low Freqvency módba, bár erre mindegyik legyártott JBL-re érvényes.
Youtube is tele van videókkal, hogy kinozzák ilyesmikkel. ( De hát örülnek mert nagyott mozog a passziv membrán)A T6-ot elég sokat használtam, ejtettem le és nyomtam max hangerőn stb mondhatom róla birja a strapát.
-
Ati1979
veterán
válasz
Williamgrant #7126 üzenetére
Véleményem szerint a vifak egy magasabb hangminőséget képeznek az egész hordozható bt kategóriában. (Kivétel a deviealet phantom hangfalak. De ezek meg nem hordozhatóak. ) Gyakorlatilag tök mindegy mit raksz melléjük, nincs esélye hangminőségben.
A rejkjavikot már befogja minirig 3. Hasonló méretben és tömegben, de fölötte nincs verseny. -
Pocee
senior tag
válasz
Williamgrant #7126 üzenetére
Ritka az olyan technika ami felső tartományban tiszta marad,nyilván most a bt hangfalakról beszélek,nem a Hifi rendszerekről,de van itthon Bose Companion 5-öm és még az is szétmegy a felső tartományban,de nekem nem is opció hogy max hangerőn szóljon tisztán.
Azt remélem tudod,hogy nincs két egyforma fül,nekem az oslo nyert Neked a coppen,részemről lezártam. -
Pocee
senior tag
válasz
Williamgrant #7117 üzenetére
Nem gond volt vele,hanem az Oslo tisztább és teltebb volt a Coppentől,ha csak a coppent hallottam volna akkor az addig halott bt hangfalaktól mindtől jobb de nekem az oslo a favorit,de nagyon drága,engem pl a boombox nem vett meg annak ellenére hogy hangos és jó a basszusa de nekem még mindig a minőség a fontos.a két dockin pedig ha fogalmazhatok úgy akkor "kényszer".
-
Ati1979
veterán
válasz
Williamgrant #7119 üzenetére
szerintem a vifa home app. Az kell legyen. Lehet hogy nem annyira új már. Talán összekevertem a miniriggel.
-
Ati1979
veterán
válasz
Williamgrant #7112 üzenetére
Úgy értem, saját tapasztalatok. Ez az egyes verzió? A képen nyilván nem látszik. Szerintem igen. Ez épphogy hordozható még, és azok közül meg a legjobb valószínűleg.
(#7110) Pocee
Pedig nem jobb. Felfelé állnak a magassugárzók ezért nehéz rendesen visszadni a hangját felvételeken. Élőben azért más a helyzet. Vann fenn egy magyar video a youtube on ahol az összset összehasonlítják egymás után. -
Ati1979
veterán
válasz
Williamgrant #7108 üzenetére
Szép darab.
Nem bíztad a véletlenre. A legjobbat vetted.
Tudsz majd róla írni a néhány dolgot?
-
carl18
addikt
válasz
Williamgrant #3821 üzenetére
Ez jutott hirtelen eszembe
[link]
-
Krill77
őstag
válasz
Williamgrant #3821 üzenetére
A falcon 2.1 Bluetooth, 25 watt es 1200 mah akku. Felejtős. A másik proda meg 16 ert nem venném meg. Szvsz a led a hang karara megy. Vannak jön alternatívák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest