- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple Watch
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
Fire Man #7151 üzenetére
Elfogult vagyok, nem biztos hogy jó rám hallgatni.
Ezek nem otthoni zene hallgatásra valók, hanem disznótor, szülinapi buli, céges buli, bográcsozás, stb. Azt veszik alapul hogy bele fogsz rúgni, le fogod ejteni az utánfutóról, vagy ha te nem, valamelyik félhülye haverod részegen felborítja egy székkel.
Ja és az akksi szabványos robogó / motor akkumulátor, így cserélni kb 3 perc. -
Williamgrant
nagyúr
válasz
Fire Man #7146 üzenetére
JBL-t hallgattam az Euronicsben, a telt basszust jól veszi ha nem szabad téren van (fal előtt pl) közép kicsit sovány, de party hangszórótól ugye nem várunk telt egyenletes hangot. Nagyon durván lehet a hangerőt adagolni neki.
ION Blockrocker-ből én is vettem, nem az általad írt modellt, hanem egyik elődjét. Nincs túlreprezentált mély és cincogó magas sem, egész egyenletesen szól. Az enyémnél nem műanyag váz van, hanem préselt papír (jaja!), az a fajta amivel a raklapos gépek sarkait is védik, csak persze sokkal vastagabb változatban. Ez az újabb számomra kérdés miből van...
Papíron a teljesítmény JBL felé vezet, plusz ugye azt az ION-t már nem forgalmazzák MO-n hivatalosan, kifutott, mégis azt mondanám hogy az ION-t venném ha elérhető lenne.Kényelmesen kezelhető (bőrönd), iszonyatosan strapabíró, a hangszórók védettek stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Asus BE24A 24" IPS monitor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest