Hirdetés
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- LG V30 - vezércsel
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire Man
üzenetére
JBL-t hallgattam az Euronicsben, a telt basszust jól veszi ha nem szabad téren van (fal előtt pl) közép kicsit sovány, de party hangszórótól ugye nem várunk telt egyenletes hangot. Nagyon durván lehet a hangerőt adagolni neki.
ION Blockrocker-ből én is vettem, nem az általad írt modellt, hanem egyik elődjét. Nincs túlreprezentált mély és cincogó magas sem, egész egyenletesen szól. Az enyémnél nem műanyag váz van, hanem préselt papír (jaja!
), az a fajta amivel a raklapos gépek sarkait is védik, csak persze sokkal vastagabb változatban. Ez az újabb számomra kérdés miből van...
Papíron a teljesítmény JBL felé vezet, plusz ugye azt az ION-t már nem forgalmazzák MO-n hivatalosan, kifutott, mégis azt mondanám hogy az ION-t venném ha elérhető lenne.
Kényelmesen kezelhető (bőrönd), iszonyatosan strapabíró, a hangszórók védettek stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Facebook és Messenger
- Napelem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), az a fajta amivel a raklapos gépek sarkait is védik, csak persze sokkal vastagabb változatban. Ez az újabb számomra kérdés miből van...
Kényelmesen kezelhető (bőrönd), iszonyatosan strapabíró, a hangszórók védettek stb.