- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
wolfman #4316 üzenetére
Na jó hogy leírtad a véleményed!
Mikor 2 hónapig nem használtad mennyire volt lemerülve? Lehet hogy túlmerült és tönkrement az akku.
Szerintem az akkumulátorral van gond, esetleg le esett nagyon a feszültsége.
Ha már megoldás nincs az akku cseréje talán megoldhatja a problémát.Nálam is van egy olyan érdekesség hogy csumára feltöltöm a tronsmartot 1 hét múlva előveszem úgy és elég szépen elveszti a töltöttség egy részét. Szerintem a 2 hónap alatt nagyon le eset a feszültsége az akkunak. " Talán tönkre is ment"
Ha semmi fajta módon nem javul meg, akkor az egyetlen esély a akku cseréje.Hátha a mostani nagy töltés tud rajta segíteni.
Szerintem egy töltő nem igazán tud tönkre menni, nagyon ritka. Én az akkura szavazok .d
-
carl18
addikt
válasz
dobobazsy #4301 üzenetére
Telefonoknál az akkuból tudtommal úgy lehet a legjobb élettartalmat kihozni ha 40-80% között használjuk. Most a Bluetooth hangszóróknál ezt nehéz összehozni. Nem igazán írják % pontosan az akku pakacítást.
Szerintem teljesen sose merítsd le, ha csumára meríted az nem hiszem jót tesz neki.Amúgy ha az akku tönkre megy lehet cserélni, szóval most ezen már ne múljon
-
carl18
addikt
válasz
SunMount3r #4273 üzenetére
Hát jó csak nekem van mindkettő, a miniboss akkoriban ebayrol volt 2200 ft és 2X3 wattos. A tronsmart T6 tisztában hangosabba és mélyebben szól.
"Bírom mikor valakik csak nettes vélemények alapján itélkeznek valamiről"Árukeresőn ott a Sony X11 arról is csak jókat írnak 5 csillag, a hangja még is egy hányadék a szemembe.
Azért az én nem kezembe nem 2 hangcucc megfordult, és tudom minek okés a hangja és minek gagyi.
A Tronsmart nem a legjobb de még pont az elfogadható kategória azaz jónak tartom 10/7-et kap nálam, a kínai vacak amit linkeltél az meg már a kritikán aluli kategória. De kinek mi az igénye, mint mikor nővéremnek megmutatam az onbeatot és az ö 6E forintot kínai vackát. Neki csak annyi jött le hogy az enyém több mélyet add.Nyilván én is a lehető legjobbat ajánlom akinek tudom, szóval szart nem fogok ajánlani csak mert másnak az megfelel.
Azért JBL, Go, Charge 2 +, Sony SRS X11- SRS BTX 300, Tronsmart T6, a kínai kis miniboss, Dockin D fine, és a Jam , Divoom onbeat 500 2ND. Mindet hallottam teszteltem, Azért tudom ezek közül mit merek ajánlani és mit nem. Meg volt még pár noname kacat de azok nevére már nem emlékszek. -
carl18
addikt
válasz
SunMount3r #4270 üzenetére
Az ilyen kínai alja termékektől biztos jobb a tronsmart! Ilyenem van nekem is csak úgy forgalmazták Miniboss. Hát semmi jót nem tudok róla, azért a Tronsmart T6 mérföldeket ver rá.
-
carl18
addikt
válasz
SunMount3r #4263 üzenetére
22 Cm-től kisebb és jó hangú? Hát próbálj pár ezret hozzá tenni és használtan kifoghatsz kicsit 20 felett egy SRS XB 30-at!
-
carl18
addikt
válasz
Maxxa01 #4243 üzenetére
Persze ez se tőkéletes
Teljes hangerőn valóban hangos de kicsit torzítja a basszust. De ennyiért hát nem tudom van-e jobb.
De ha kell holnap rakok fel róla videót, amúgy múltkor kipróbáltam számítógépre kötve.
Játszani filmet nézni se rossz, csak a gond hogy 1 pontból jön a hang.
A másik gond én pirosba rendeltem és a szövegszerű anyag borítása kicsit retkesedig ..S
De szerintem egy átlag embernek bőven jó .d
Innen vedd itt a legolcsóbb
https://eustock.eu/shop/audio/tronsmart-element-t6-bluetooth-surround-hangszoro-piros-reszletekEsetleg Tronsmart Element Mega, ez egy teszt szerint 10 decibelel hangosabb mint a Tronsmart T6.
https://eustock.eu/shop/audio/tronsmart-element-mega-hordozhato-bluetooth-hangszoro-reszletek -
carl18
addikt
Nem a jbl go védelmében, de mikor én is elsőnek halottam nekem is tetszett a hangja. 2015-ban hallottam, haverom buszpályán sarokba rakta. Azt kamuzta 27E volt
Nettem rákerestem végül és láttam 9E ....
Amúgy abba a méretbe 4-5E forintért nem rossz vétel, nyilván nincs egy gigászi hifi hangja de sok embernek elég. És azt csak simán zsebre vágod, most azért nem akar mindenki nagy dögökkel járkálni.Számít kinek mi az igénye, de szerintem nem rossz cucc a go. 9E forintot én se adnák érte, de 5E forintot azért megérhet
De attól nem kezdek el arról vitázni ha valakinek elég.
Empátia hiányzik itt pár emberből -
carl18
addikt
Na mindegy elkezdtem itthon szerelgetni, lehet még is csak építek egy kis boomboxot.
Van egy fölös JVC hangszóróm, rákötöttem a nagy hifimre, és hát mit mondjak elég jó a hangzása.
Karton papírból megterveztem a tervezett méretett, ez még úgy hordozható, de lehet kicsit nagyobb lesz ettől
A munkálatok megkezdődtek, idáig 0 ft-ba volt. De itthon van egy csomó fölös cucc, majd összehozok valamit
13 cm-es hangszórót kap majd 22X14X10 lesz a mérete, meg oldalára kap egy reflex nyilást.
Ez a karton doboz csak a méret amit elképzeltem, gyors kartonból összerakham sacc per kb mekkora volna. -
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4194 üzenetére
Oké kösz a gyors választ!
Igazat megvallva itthon van egy nagy hifim zenehallgatásra. Inkább hordozhatóság végett kellene a bluetooth hangszóró, főként ha táncvideókat veszek fel akkor
De mivel ilyen összeget nem akarok kidobni ablakon, ezért szeretnék valami strapabíró készüléket.
Dockin D fine nem tudom mennyire bírja, de a harman kardonrol olvastam hogy napi 8 órát használták max hangerőn mindennap és elnyühetetlen darab szinte. Én meg nem szerettem a vedd meg dobd el termékeket, én ha veszek valamit vigyázok rá és szeretném évek is használni.Például van egy mélynyomóm amit 2007 óta használok, egészen 2016-ig az se romlott el csak fölöslegesnek éreztem hogy a nagy hifi tornyot fölösen terheljem vele.2007-től úgy 16-ig folyamatosan ment, és nem vágtam tönkre. Apámhoz ha valami hozzá kerül 1 év max és tönkre vágja, khm Xd.
Idén tervezek egy bluetooth hangszórót, egy végleges egy maxisan ahogy borat mondaná.
Dockin D fine, Doss Sound XL, és a Harman Onyx 3 van képben. Ezeknek jó a basszusa is és én azt szeretem
A jbl megbízhatóságát is megkérdőjelezem, mert amíg eddig láttam haverok mindent tönkre nyúzták.
Haver Charge 2+ amit 55E-ért vásárolt számítógépre kötötte és max hangerőn egy bass test alatt tönkre mentek a hangszórók. Nesze neked JBL. -
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4191 üzenetére
Az SRS XB20 16900-as akciója az emagnál volt én néztem. Bár szinte mindenhol 20E-ért megy ackióba
Akkor azt mondod az Onyx studio a legjobb? Onyx Studio 3 45,000 ft-ért is ki lehet fogni
Ha Azonos árban van egy Dockin D fine egy Onyx 3-al akkor csak az utobbi éri meg jobban nem?
-
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4151 üzenetére
Már 1 hónapja fent van a Sony oldalon, csak Ces után rákerestem és már akkor kidobta
Amúgy ha ütögeted a hangszórót add majd ki hangokat, valami Party cucc a neve ennek.
Azért csak lesz valami minimális fejlesztés, de amúgy méretre és súlyra is koccra pontosan megegyezik az előddel. Ha változás is lesz max szoftveresen, de Oluv úgy is össze hasonlítja majd ha megjelenik az új.De az biztos az új széria jobban nézz ki, nekem jobban tetszik. De Legalább most olcsóbban kapni a jelenlegi generációt.
-
carl18
addikt
válasz
Krill77 #4144 üzenetére
Hát igen, az amazon rendelés esetén biztos macerás vissza küldeni külföldre a hangszórót.
Amúgy a Sony SRS XB 40 nem rég volt Akcióba 40E forintért, annyiért nem rossz vétel.
Inkább a Sonyt vegyétek mint a JBL Charge 3-at, bár fog annak is az ára lefele menni. Jövőre jön a Charge 4 is, a Tech 2 srác írta mikor beszéltem vele.Azért ha magyarba árulnák a Dockin rájönne az áfa is, + az eladó haszna és rögtön nem találnak 50E alatt.
Majd a Sony új szériájára leszek kíváncsi, lesz-e előrelépés .
A címük SX 21-31-41.Bár mondjuk ezeket a Bluetooth hangszórókat élőbe jó meghallgatni, mert mindenkinek más az izlése és ígénye. Aki meg a kínai cincogokhoz van szókva, annal a JBL Go is isten szint....
Hát nem mindegy az ár, és a méret hordozhatóság. -
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4130 üzenetére
Hát unokaöcsémnek SRS X11 van, hidd el jó pár bluetooth hangszórót halottam. És az SRS X11 pont az a kategória ami elég drágán kinál nem túl jó hangzást. Ha neked elég akkor kalapom emelem, vagy hogy az embereknek nincs ár-érték arányra igénye egy másik dolog.
20E forint az alapára az SRS X11-nek,annyiért a legrosszabb vétel. Főleg ha látnád én mit vettem kéz alól sokkal olcsóbban. ( Sony SRS-BTX 300 igen ha a mély hang túl sok lehet ( Egy bluetooth hangszórónál nem értem hogy lehet túl sok) Az SRS XB 30-nál ki kell kapcsolni az extra bass funckiót, + Equalizerrel is lehet játszani és már is igénynek megfelelőlen be lehet lőnni.
De SRS X11 helyet inkább XB 20, ami emagon 17E volt ackióba. Az általad emlitet Sony hangszóró kifutó széria, persze nem megbántani akartam ha te elégedett vagy vele akkor használd.
De a nagy youtube videós, Oluv is hasonló véleménnyel volt az X11-ről, szerinte se jó vétel. -
carl18
addikt
válasz
Peddy789 #4125 üzenetére
teljesítmény = feszültség × áramerősség, rövid válasz amibe minden benne van
Igen a Dockin azért 2 kg, akkor ha elég a Charge 3 vedd azt.
Az oluv videós srác azt írta hogy a Dockin D fine 3 óra 45 percet bír csutka hangerőn. Bár max kültéren tudja az ember kihasználni a teljes hangerőt. Dockin halottam és valóban nagyon hangos, és a hangja is jó.
Charge 2 + hallottam még csak, de a Dockin D fine és a Charge 2+ között hatalmas különbség van. Nem egy kategória.Attól függ mennyit szánsz rá, ha a Charge 3-at jó áron beszerzed azzal is jól el lehet lenni.
Charge 3 killer tudtommal a Sony SRS XB 30, 27E forintért zsír újan be tudod szerezni emagról akcióba. Nem tudom tart-e még az a akcióFél hangerőn fények nélkül szerintem tudhatja a 24 órás üzzemidőt.
-
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4096 üzenetére
"Hanganyagra kell neki budget kategóriában. Nem 20ezerért kell megvenni. A fehér most 13 az edigitálban. Annyiért simán megéri kategória."
Igen persze a hülyének is megéri kategória, hát az SRS X11 nem ér 13E forintot. A szemembe max 5E forintot, ár-érték arányba tuti nem. Szerintem egy hulladék főleg bluetooth-n Jack-n már valamivel elviselhetőbb a hangja de még úgy se megváltás. Még hogy hangos
amúgy bírom mikor valaki azzal érvel egy hangszóró mellet hogy hangos
Attól még nem lesz jó a hangja, basszus totál hiányos a hangja se erőteljes.
13E-ért inkább egy Tronsmart T6, sokkal jobb mint a X11. De hanganyagra még szerintem ez is kevés. -
carl18
addikt
válasz
UberMutant #4078 üzenetére
Hát ha csak haveroknak akarsz villogni
Én biztos nem váltanám le ha én elégedett vagyok vele.
Szerintem a Dockin D fine kategóriájának legjobbja, főleg abba az árba nem is kap az ember jobbat. -
carl18
addikt
válasz
mate1396 #4052 üzenetére
Nekem a Tronsmart T6 is alapzajos, én úgy védekezek ellen ha nem hallgatom hangosan hogy a telefonon feltolom csumára a hangerőt és utána a hangszórón állítom a hangerőt.
Két helyen tudod szabályozni, a hangerőt ugyebár.Alapzaj úgy elég durván hallható ha a hangszóró kimaxolod hangerőbe és a telefonon 1/15 hangerőbe van úgy elég hangós. De még 1/3 hangerőbe is halható, ezzel tudsz játszani. Nálam bevált és igen sok botfülű ember van, ezért van a 2000 ft-os kínai vackokra vevő.
Persze számít hogy mihez van hozzá szokva az ember, mikor 3 éve meghallottam a JBL Go-t nekem is le esett az állam. Milyet szól méretéhez képest, de mióta beszereztem egy SRS 300-at jó árba azóta szemétként tekintek rá. -
carl18
addikt
Tudom nem ide tartozik, de majd március körül ha lesz megint Akcióba Dockin D fine akarok egyet rendelni amazonról.
Milyen számla kell hozzá, és hogy is van ez levonják autómatikusan?
Szállítás kb mennyi idő? -
carl18
addikt
válasz
laci921225 #4013 üzenetére
Hát nekem a Sony SRS BTX 300 teljes hangerőn alig ment 1 órát, de a Divoom Onbeat 500 se bírt sokkal többet.
Szerintem csinálok egy tesztet mennyit bír teljes hangerőn, ha ez se bír többet 1 óránál nem tudom mit kezdek vele -
carl18
addikt
Hát azért én azt hittem többet bír a Tronsmart T6 akkuba, szóval úgyebár tegnap délután használtam fél hangerőn 2 órát, meg társas játékozás közbe 4 órát fél hangerőn. És Éjfélkor már beszél a hang hogy battery low, az a 5-6 óra fél hangerőn elég gyenge, mikor a gyártó 15-16 órát ír fél hangerőre.
Jó néha,néha felcsavarta max hangerőre fél perce,de utána vissza is vettem.De mindegy, majd ma le tesztelem mennyit bír max hangerőn
Vagy csak én fogtam ki rossz példányt?
Persze a Hang kijelenti Battery Low, attól még működik de többet vártam űzzem időbe -
carl18
addikt
válasz
jeromosi #3986 üzenetére
Hát ha szereted a mély hangokat kicsit rakj hozzá, DOSS SOUND XL kapott egy 12 wattos mélynyomót, biztos jól adja a mély hangokat
26-28E körül megy amazonon, a német amazonról tudsz olyan rendelni.
Csak nem tudom van-e most készleten mert nagy rá a kereslet.
Igazat megvallva, nem tudom mekkora az igényed, bár ha valóban szereted a mély hangokat nem a T6 a te embered, + nagy hangerőn elég szépen torzít. Végülis jobb mint a JBL GO meg ilyenek20E forint alatt a Divoom Onbeat 500-on kívül nem tudom más hangszórót ami kapott valódi mélynyomót.
Az összes passzív membránnal rendelkezik, Bár a divoomnak is van egy passzív cucc a hátulján.
De állítólag a Doss Sound xl az egyik legjobb, a Sony SRS X77 felépítését másolja szinte. -
carl18
addikt
Hallottam a Charge 2+ a hangereje a gyenge. Haverom még akkoriban 55E forintért vette megjelenéskor.
Nem mondtam hogy a Charge 2+ megéri az árát, csak hogy a tronsmart helyet lehet olcsóbban használtan venni nagyobb márkát is.
Nem rég a telekomnál volt leakciózva 23E forintra a JBL FLIP 3, akinek volt kuponja 13,000 ft-ért hozzá juthatott annyiért az bestbuy volt. -
carl18
addikt
Hát nem megbántás kép de itt érzek egy nagy csúsztatás. Szóval Nekem a Divoom amibe 5 wattos mélynyomó van nem rezegteti az asztalt. Igen észrevettem a rezonálást, de az nem azért van mert olyan nagyon erős a tronsmart mert könnyű és billeg az asztalon.
A nagy hifim nagy hangerőn valóban rezegteti az asztalt stb!
Tronsmart kétlem képes erre.
Amúgy meg a kínai 2-6E forintos kategória nagy része szemét, semmi mélyet nem add kásás gagyi hang.Egy forintot nem adnák érte, ehhez képest jó a tronsmart de még most se egy Sony/JBL Szint.
A Tronsmart T6 is valamelyik webáruházon 15-17E forint szóval függ mikor és hol veszed.
Én kérlek szépen a Divoom Onbeat 500at 16,400 Ft-ért vettem nyáron , és annyiért azt mondom best buy.
KIcsit nagyobb is mint a Divoom de a hangja kárpótol érte.
Össze mérten a kettőt és hát a Onbeat 500 inkább egy házimozis hangot add ki magából a T6-hoz képest.Nyáron vettem fel videót táncosat, és az onbeat 500 szólt a háttérbe. A videó jobb oldalán látható nagy épület tövébe van lerakva és felcsavarva csumára a hangerő. [link]
Biztos van ennél jobb is, de 16E-ért nem hiszem -
carl18
addikt
Na itt volt a futár, vissza kaptam a 600 ft-ot. Kicsit fel volt háborodva de ez már csak ilyen
Nem tetszett neki hogy beírtam a gls-be. Aztán jött a mentegetőzés hogy ö is elszámolhatja. -
carl18
addikt
válasz
picur220 #3978 üzenetére
Igen tudom 600 ft sok. Azért ha bemész egy boltba vásárolni, csak azért nem rakhatod el a vissza járot mert más is ott hagyja.
Nővéremnek boltja van, és azt mondta valaki még 10 ft-ért is képes vissza menni szólni hogy nem jól adott vissza.Most a boltba se csinálhatja meg az ember hogy csak azért mert Józsi bácsi 500 ft borra valót ott szokot hagyni, akkor mindenkitől levonja autómatán az 500 ft-ot.
De a kis városomba a helyi szórakozóhelyeknél is szokás felárat elkérni valamiért.
Egyik jó spanomal oda voltunk kicsit szórakozni hétvégén, kikértem egy Whisky Kólát elsőnek 2 pohárral volt 700 ft-ot. Másodjára ugyan azt kértem és 1200 ft-t volt, én meg persze szóltam is és még a csajnak állt feljebb. Nem vagyok én berúgva, még a blokkot is megtartottam.
Már ebből van elegem hogy bárhova megyek majd nem mindenhol le akarnak húzni pénzel.
Persze a második váráslásról már nem kaptam blokkot
Lassan ott tartunk kajak, veszek egy Goprot , fejkamera kombó és veszem ahogy a futár vissza add. -
carl18
addikt
válasz
kárátékutyá #3974 üzenetére
Az te vagy, valakinek minden forint számít. Ja így működik ez, nem puccos étterem ez hogy borra valót kelljen adni a futárnak. Egyesek mit meg nem engednek maguknak
Én is dolgoztam keményen, kaptam borra valót? A faxt semmit se.
Én döntsem már el hogy a saját pénzemmel mit kezdek.....
Mindenki foglalkozok a saját pénztárcájával. Én nem adom borra valót kész ennyi, meg ez egy idegen akit életembe egyszer látok. Inkább vettem volna macska eledelt a cicámnak -
carl18
addikt
válasz
#88470784 #3972 üzenetére
Nem a végösszeg volt nagyobb, a számlám az eredeti összeg állt. 12410 ft, én egy 20E forintos címlettel fizettem, és a futár 7000 ft-ot adott vissza. Nézegeti az aprókat, én tartom a tenyeremet várom a rupiát
Erre fel beszál a kocsiba és elhúz. Matekból 5-ös voltam szóval ne engem akarjon már hülyének nézni.
Ha a boltba is vissza adnák nézzem ahogy az eladó csaj számol és közbe én is számolom
Mikor már vissza add tudom mennyit add vissza.
Mint ha be lett volna tépve vagy nem tudom mi, de az biztos megmondom én neki ha meglátom még egyszer. -
carl18
addikt
válasz
Krill77 #3965 üzenetére
Hát a hangerőbe jó, de a basszus jóval gyengébb mint a divoomnál. De ma hallgatam és kegyetlen milyen sokat bír ez a tronsmart.
Hát mondjuk azért volt nagy csalódás mert a divoomhoz mértem a hangját, és annak a hangját szoktam meg.
Hát teljes hangerőn a basszus tud elégé torzitani.
Jó igazad volt amúgy, lehet én voltam túl makacs ilyen téren. De végülis így hogy többet hallgattam nem rossz ezCsak ebből a méretből ne várjatok túl sokat.
Amúgy milyen árba mely hangszórók a legjobb vételek? Tudom hogy a Doss Sound XL és a Dockin D fine. Ezek a 28-44E forintos kategóriába vannak.
-
carl18
addikt
+ GLS Futár ellen a panasztétel megtörtént. 600 Ft-al kevesebbet adott vissza , időm se volt szólni neki meg beugrott a kocsiba és elhúzott.
-
carl18
addikt
Megjött a Tronsmart T6, hát igazat megvallva vegyesek az érzelmeim. Kicsit többet vártam volna, de azért jobb személyes tapasztalatból kipróbálni.
Az biztos a Divoom Onbeat 500 között és közötte hatalmas a szakadék
Hangerőbe tényleg hangos a T6,de teljes hangerőn torzit. A kettőt össze mérve a Divoomnak hifi szerű hangzása van a T6-hoz képest.
Persze nyilván ennyi pénzért nem is érdemes sokat várni. Most gondolkozok hogy vissza küldjem-e, ha megszokom a hangját talán megtartom. Most bejáratás alatt, nyilván egy kínai hangszóróhoz képest sok basszust add. De az Onbeat 500 mérföldeket ver rá.
Hangerőbe hasonló, talán még kicsit hangosabb is a T6 de a hangképe max hangerőn megér egy misét.Mondjuk lehet csak nekem van túl magas igényem, az onbeat 500 középen tartalmaz egy rendes mélynyomót.
-
carl18
addikt
Tronsmart T6 megrendelve Eustockról.
Kíváncsi leszek a hangjára -
carl18
addikt
válasz
bigmasterg #3937 üzenetére
Ezzel egyetértek, a hordozható hangszórók a boomboxokat váltják ki, De a régiek kis elemes hifiknél maga az ellem volt a probléma. Még 2012-2013 fele akartam valami hordozható hangszórót hogy tánc videók miatt legyen valami értelmes háttérzaj. Néztem a hordozható kis magnókat, hát 8 góliát/bébi ellem igazán költséghatékony.
és hát a hangminőség se volt valami jó.
Azért a bluetooth hangszórók már csak az akkumulátor miatt is költséghatékonyabb. Na meg a méret a másik szempont
Még a Dockin D fine, Jbl Extreme is 2 kg tokkal vonóval. -
-
carl18
addikt
Idén jön az új széria is Sonyból, XB21-XB31-XB41. Bár szerintem nagy különbség nem lesz az elődhöz képest. Bár a kinézet jobban tetszik
Áprilisba dobják ki őket a piacra.
JBL is ki dobta Go 2-őt Clip 3-at és a JBL Extreme 2-őt. Idén lesz mi piacra kerüljön
JBL Xtreme 2 állítólag hangosabb, jobb mélyhangokat tud és hosszabb akkumulátor üzemidő.Amúgy vicces hogy a Eddigital is 30E-be árulta fekete pénteken a Sony SRS XB30-at, most meg alapból annyi mert már szinte kifutó széria.
-
carl18
addikt
válasz
laci921225 #3916 üzenetére
Hát fél hangerőn járatod rengeteg ideig
Mondjuk feltöltöd elsőnek teljesen, utána 50-60% hangerőn hallgatod 8 órán át.
Mondjuk lehet valami benne, nálam is a divoom volt valamennyit használva és kicsit jobbak lettek a hangjai. -
carl18
addikt
Amúgy ma rájöttem, az emberek nagy részének botfüle van bluetooth hangszóró terén.
Nővéremnek van egy ilyen fajta botrányos hangszórója. A+ X1 ez a neve, kínai vacak és 7000 ft-ért vásárolta emagról. Azt nem értem emagon ez hogy kaphatott 5 csillagos értékelést, borzalmas hangzása. Semmi mély, a hangzása nagyon gagyi, sokkal kisebb valójában. És az anyaghasználat is megér egy misét. Nagyon hangerőn meg brutális a torzitása.Nővéremnek megmutattam a Divoomot, és neki csak az jött le több benne a mély. MIkor gyakorlatilag minden téren felülmúlja azt a kínai vackot. Hangzás tisztaság, hangkép, anyaghasználat. Hangminőség.
Szerintem az egyik legrosszabb bluetooth hangszóró, az immént tesztelt kínai. Nekem ingyen se kéne, de a mai tesztből ki indulva nem mindenkinek van olyan igénye mint nekem. Talán lehet kicsit hangosabb mint a JBL go, de az hangminőségbe tuti veri. És az ilyen hulladékokat veszik mint a cukrot, meg a sok félrevezető szöveg.
-
carl18
addikt
válasz
Krill77 #3911 üzenetére
Na azért állítsál magadon, nem otthon vagy. Moderáld magad, mit nem lehet ezen felfogni?
Ha jó volna az akku akkor is eladnámÉn már nem akarok rákölteni. Miért akarod a saját akaratod másra ráerőltetni? Vissza vinni nem tudom agyhalott, Online rendelés volt, mi a g@cit nem lehet ezen felfognI?
Futár kell rendelni ha vissza akarom küldeni, Így úgyis el akarom adni. -
carl18
addikt
Mondjuk, én szerettem a basszust, szóval engem nem zavar ha sok. + Pont a hosszú üzemidő miatt szeretnék ilyet. Azért bicikli, túrákat fogunk idén tartani. Sátrazás is lesz, meg sok odakint tölthető program.
Hordozhatóság végett én elégedett lennék a Tronsmartal.Mivel én táncolok is, az miatt később lehet veszek egy Dockin D fine-t. De azért azt nem szívesen cipelném magammal egész nap
A Sony SRS 300 is 1,6 kg, attól is már herotom volt, hogy megint ezt a dögöt rakjam a táskába. Néha-néha egy táncvideó felvétele miatt, jó volna a D-fine
A sok basszus miatt főként.
De ki tudja ha annyira elégedett leszek a Tronsmartal, nem is veszek tőle jobbatEredeti Terv az volt, lesz két hangszóróm egy nagyobb és egy kisebb. A Nagyot, táncvideókhoz, vagy kisebb partykhoz lehet használni, de a Tronsmart meg, bárhova magammal vihettem, nem kell direkt táskát magammal vinni.
-
carl18
addikt
válasz
Krill77 #3907 üzenetére
Teljes hangerőn megy 1 órát, de ott a Sony SRS 300 is ennyit ment.
Eladóm, majd a következő tulaja foglalkozik vele, ott a garancia papír!
Nekem jó a Tronsmart, nem kell jbl. Még a Charge 2+-ért talán ki adtam volna egy 20-ast. De most nem akarok sokat költeni. Meg nem is akarok JBL-t. -
carl18
addikt
válasz
Krill77 #3905 üzenetére
Még nem küldtem el, mert ha írok nekik hogy hamar merül kezdeni vele valamit, ennek a divoomnak van itt márka szervizje magyarországon? Akkor cserélnék az akksiját
Még van rá fél év garancia, de amúgy is el akarom adni. Sajnos ennek is komplikált a hordozhatósága.
Súlya, mérete, és akku ideje max hangerőn 1 óra. Ezek miatt amúgy is el akarom adni, a hangát is meguntam a fél év alatt.Majd utána kipróbálok egy Tronsmart T6-ot, legalább ahhoz nem kell mindig táskát hordanom ha magammal akarom vinni.Meg hát súlya is jobb, egy fél literes üdítő. Olyan giga brutál hangerő meg nem kell nekem, csak olvasottak alapján sokáig bírja.
Majd az eustock oldalról rendelem, ott is jár rá a garancia igaz?
-
carl18
addikt
válasz
Krill77 #3902 üzenetére
Hát szerintem is valami hibás, mert basszusba és hangerőbe olyan szinten van ebbe a tesztbe a T6 mint a Dockin D fine. Én meg csodálkoztam, és kicsit túlzásnak tartottam.
Igen tudtam hogy a Dockin az egyik leghangosabb, és a JBL Extreme Kategóriájában van.
De a Tronsmart T6 semmikép sincs velük egy ligába. Az Enusonic és a Tronsmart T6 között akkor hangzásba mennyi valójában a különbség?
Mert az Enusonic tesztje akkor lehet Reális nem? -
carl18
addikt
Üdv!
Érdeklődnék oluv tesztjei mennyire hívatalosan?
Szóval van az oldal amit készített, és hangerőbe ott a Tronsmart T6 olyan hangos mint a Dockin D fine.
Visszont tudtommal a Tronsmart T6 enusonic szinten van. És azon az oldalon összehasonlítottam a Enusonicot és a T6-ot és hatalmas különbség jött ki.
Ternészetesen a teljes hangerős tesztet futattam le.
Itt a weboldal ha valaki ne ismerné. [link]Meg a T6 360 fokba szorja a hangot, szóval eleve nem volna olyan hangos.
-
carl18
addikt
Amúgy ami a Dockin D fine ír 50 watt az RMS Teljesítmény?
-
carl18
addikt
válasz
Krill77 #3857 üzenetére
Hát kösz azért a választ. Akkor lehet én is meg gondolom még ezt a váltást
Te esetleg tudsz valamit ajánlani fél kg körül ami nem szól rosszul és hordozható is.A divommal nem csak méret a gond, hanem hogy max hangerőn elég gyorsan lemerül. 1 órát mondanák rá, az meg hát nem sok. Még volt benne valamennyi szufla, 2 zenét lejátszottam max hangerőn és le is merült.
-
carl18
addikt
válasz
Krill77 #3855 üzenetére
18E volt!
Hát már meguntam a hangját, kipróbálnák másabb hangcuccot is
Majd egyszer beruházzok egy Dockin D fine-ra vagy Doss Sound Xl-re. De nem tudok amazonról rendelni így marad a magyar kiszállításos verzió.Ez a Tronsmart T6 a leírtak és vélemények alapján jól szól, és azért kisebb könnyeben hordozható.
Még gondolkozok, azért lassan itt a jó idő. Ezt a Onbeat 500-at se igazán jó hordozniÚgy terveztem lesz két hangszóróm, egy nagyobb ha kell a jobb hangminőség és nagyobb hangerő.
Meg egy kisebb amit azért kerékpározás esetén is könnyedén magammal vihetek ( Headsettel kerékpározni elégé életveszélyes, már kétszer majdnem megjártam) Így marad a Bluetooth hangszóró. Úgy legalább hallom ha jön valami. Persze nem max hangerőn,csak háttérzajnak.Nyáron úgy is csinálok a haverokkal bicikli túrát, azért oda jól jönne valami nem lehetetlen méretű. Ez a Tronsmart T6 meg fel akasztható a kormányra.
De majd meglátomHa el tudom adni nem rossz árba akkor megveszem a Tronsmartot
-
carl18
addikt
válasz
Krill77 #3853 üzenetére
Charge 2 plus volt egyik haveromnak!
tényleg szépen tisztán szólt meg minden. Egyetlen gondom hogy a hangerő hát nem túl hangos volt. De a hangminőség az tényleg jó volt. Mély hangok is elég szépen jöttek ki belőle.
Szerintem meghirdettem a Divoom Onbeat 500 2Nd-t és kipróbálom utána a Tronsmart T6-ot.
Mennyit érhet a divoom fél év garral?Nem volt túl sokszor használva, nincs le ejtve makulátlan állapot. Vigyáztam rá
Egy karc sincs rajta.
-
carl18
addikt
Üdv!
Érdeklődnék a Tronsmart T6 van kb charge 2 szinten? Most néztem hogy aránylag olcsón hozzá lehet jutni.
Akkor ez a Enusonic átnevezetje ha jól tudom. Eustock oldalon egész olcsón van fent.
JBL Go-t akartam, de 9E forintért drága... -
carl18
addikt
válasz
Makszimusz #3821 üzenetére
Ez jutott hirtelen eszembe
[link]
-
carl18
addikt
Na felvettem oluval a kapcsolatot. Ha minden jól megy, rendel egy Onbeat 500 2nd-t és le is fogja tesztelni.
Amazon linket átküldtem neki. Ha minden jól megy heteken belül fent lesz a teszt róla!
Azért durva éjfélkor írtam a levelet neki 1 órával rá már ment is rá a válasz! -
carl18
addikt
Na gyerekek írtam oluvnak hogy Divoom Onbeat 500 2ND-ről tolhatna egy tesztet viszonyításként. Kíváncsi vagyok hogy neki mi a véleménye róla, mert ö az aki biztosan tudja mi szól jól.
Én mondjuk jól el vagyok vele itthon edzéseknél is, csak mivel van itthon egy jó nagy hifi tornyom meg ez a kis bluetooth hangszóró, ezért nem igazán tudom mihez képest hogy szól.
De három komolyabb hangcuccot teszteltem, volt egy Sony SRS 300 vs Dockin D fine.
Meg az itthoni udvar teszt, Sony SRS 300 van Onbeat 500 2ND.
A Dockin D fine a leghangosabb a 3 közül, a Onbeat 500 kb a kettő között van. De azért az SRS 300 is elég hangos tud lenni, valakik szerint már az is túl hangosEgyetlen gond a Onbeat 500-al hogy teljes hangerőn a mély hangokból elég szépen vissza vesz. De olyan 70-80%-nál még elég jók a mély hangok szerintem. 10/15 hangerőnél még elég szépen dübögnek a mélyek.
A másik érdekesség hogy haverom telójával elég halkan szól, nekem egy Galaxy S5 van és azért rendesen jöttek a hangok belőle. -
carl18
addikt
Divoom 500 onbeat 2ND Esetleg jó vételnek számít idehaza?
20E alatt beszerezhető, és elég jó hangja van szerintem. Mikor Mezőkövesden jártam akkor lett felvéve egy videó, és a Onbeat 500-ról szólt a háttérbe.
Középen van egy mélynyomó hátul meg egy passzív membrán, a épület tövébe volt lerakva a hangszóró és hangerő feltolva maximumra. Ismerösöm vette fel a videót egy Galaxy S6-al, mivel nincs két telóm több teszt nincs a hangszóróról felvéve.
Link [link]A Tronsmart T6 szól ilyen szinten vagy a mega?
-
carl18
addikt
válasz
Chereiose #3718 üzenetére
Én nem figyeltem, 30E-ért nem rossz a charge 3 valóban
Én úgy értve ajánlottam neki az extrémet ha a charge 3-at 50E-ért venni újanta. Akkor ha 50e a keret inkább egy Extreme használtan, na meg írta hogy tetszik is neki a hangja akkor nincs csalódás.Sajnos látatlanba nehéz hangszórót ajánlani, azért nem árt ha már hallotta élőbe.
-
carl18
addikt
Halo..
Tronsmart Element mega? Ezzel van valakinek személyes tapasztalata? Csak mert állítólag 40 wattos és 12,000 ft-ért elég jó vétel volna.Csak hát én kételkedem a 40 wattba, 600 gramm súlyal főleg. Dockin D fine (50W) 1,9 kg és méretbe is sokkal nagyobb. De a Jbl Extreme is 2 kg körül van a 40 wattjával, szóval 40 erősen elgondolkodtató.
Persze ezért az árért nem is kell túl sokat várni, de akkor is lehet félre vezetés is. Netten körül néztem, és oluv elégé szidta a tronsmart megát hogy a hangja nem az igazi.
Na meg hát a ott van a Doss sound XL is, szerintem a nagyobb teljesítmény nagyobb súlyt is eredményezz
Azért vannak fizikai határok, alig fél kiló fölött van a mega .
Gondoltam kipróbálom lehet, de elsőnek csak jó volna tudni milyen -
carl18
addikt
válasz
Animeme #3629 üzenetére
Hát attól függ mekkora az elvárásod. Egy kis doboztól ne várd el hogy akkorát szóljon mint egy házimozi/Hifi rendszer. Azért a Fizikai korlátok meg lesznek még, azért egy Dockin D fine, Jbl Extreme elég hangosan tud szólni. Súly/méret és a hordozhatóság ami miatt az ember bluetooth hangszórót vásárol, a kompaktság. Bár abba egyetértek vannak elég durva árazások a piacon.
Azért én halottam charge+ 2-őt élőbe, hangerő nem volt nagy de a hangja tiszta volt és a mélyhangok se voltak rosszak. Nem lehet ami te halottál az másolat volt? Kopintás?
-
carl18
addikt
Sony SRS XB20 -20E forint
Sony SRS XB30 30E FT
Sony SRS XB40 55E Ft
Eddigitalon ilyen árba tolják üket, én egyenlőre nem veszek semmit. Karácsony után úgy is jön egy készletseprés és még olcsóbb lesz mint a BlackFriday inkább várok addig. -
carl18
addikt
válasz
gyuromoj #3591 üzenetére
Inkább vedd azt, az is 40E volna. Jobban jársz mint egy kifutott szériás Charge 2+-al....De a Charge 3 se jobb vétel, főleg hogy az plusz 20E-ba fájna és nem szól jobban.
Haverom már leélt pár hónap alatt egy Charge 2+Elég sok panaszt olvastam rájuk, ne tévesszen meg a jbl márkajelzés.
Amiket merek ajánlani, legjobbak jó árba.
Doss Sound XL, Dockin D Fine, Sony SRS XB30. Ezek nem túlárazottan nyújtanak jó teljesítményt. Csak a Sony forgalmazzák itthon, a többit amazonról tudod berendelni.
Van egy youtube videós aki bluetooth hangszórókkal foglalkozik, ö tesztelte őket és kijelentette a SRS XB 30 olcsóbban tudja/felülmúlja a Charge 3-at. -
carl18
addikt
Üdv!
Érdeklődnék mikor jön a Bluetooth hangszorón belül az új generáció?
Ha jól emlékszem mindig decemberbe mutatja be a Sony a következő év termékeit, várhatunk nagy előrelépést?Dockin D Fine csak amazonról tudok beszerezni? Úgy a gari érvényesítés necces nem?
3 hangszóróm gondolkozok, Dockin D fine, Doss Sound XL, Sony SRS XB30, vagy gondoltam megvárom amíg a Sony kidob valami jobbat jövőre.
Amúgy néztem külföldön 48 dollár a Sony SRS XB20, magyarországra mikor fog elérni az árazás? -
carl18
addikt
válasz
Hamuuuu #3240 üzenetére
Heló!
Hát a sony kisebb könyebb és drágább. Nem tudom hogy szól arról nem tudok nyilatkozni.
ONBEAT 500 nagyobb nehezebb és olcsóbb, 15+szállításból megúszod.
Ez videóm alatt az ONBEAT 500 szól, nem tudom mennyire adja át a hangzást.
Abádszalókon személyesen is meghallgathatód ha erre jársz
[link] -
carl18
addikt
-
carl18
addikt
Tegnap jártam Mezőkövesden lett felvéve tánc videó is, Divoom On Beat 500 szolgáltatja a hangot, szerintem egész durván szólt. Max hangerőn volt, nem tudom videón keresztül mennyire jön át a hangzása.
[link] -
carl18
addikt
Amúgy megjött a Divoom Onbeat 500 2ND
írok róla egy kis beszámolott.
Aquából rendeltem 15400 volt +990 a szállítás, 16400 volt és 1 év garancia van rá. 20 wattos teljesítménye van, és egy 5000 mah akkumulátora. Az elején 2 hangszóró van és középen egy mély nyomó, a hátulján van egy passzív membrán ami a mély hangokat tolja ugyan úgy. A dobozza alapján egész jó minőséget sejt, a tetején a gombok világítanak, szerintem ezért az árért jó vétel volt.
Tegnap kivittem őket és össze mérten az SRS 300-al, hát mérete ellenére egész jól szól én bátram merem ajánlani.Szóval az SRS 300 hangja ehhez képest nem olyan tiszta és szép és a mélyeket se adja annyira. Minden téren jobban szol az on Beat 500 és még kicsivel hangosabb is. Fall out boy, ACDC rock zenék eszméletlen jól szólnak rajta. De viszont ez se tökéletes, néha van torzítás + max hangerőn az erős mély hangok elég szépen legyengülnek. Visszont fal mellé rakva vagy sarokba még így is elég jó mély hangokat kap az ember. 60-80% hangerőig a mély nyomó elég szépen dolgozik, durva milyen hangokat kiadd magából ez a kis cucc. Én szerintem bátran merem ajánlani, szerintem jó vétel annyiért nagyon.
Maximum hangerőn kicsit meg gyengyülnek a mélyek, de ott is elég adja csak rakjátok fal mellé vagy sarokba. -
carl18
addikt
De azok nem hordozhatóak, azért egy D-fine kábeles herce hurca nélkül beviszel a fürdő szobába és megy tovább a zene. Egy 5.1 gondolom nem fogsz magaddal vinni, esetleg kipakolni az udvarra , esetleg hátsó kertbe!
Azért ezeknek pont a hordozhatóság az erőssége. Nyilván jobban szól az 5,1 de nem viheted magaddal, és az nem is 2 kg
Mikor napozok akkor is jól jön a bluetooth hangszóró csak lerakom és megy tovább a zene. Egy Fél óra napozásért nincs kedvem kipakolni a bent lévő hifimet
Na meg hát a súly
-
carl18
addikt
-
carl18
addikt
Na gyerekek megrendeltem a Divoom ONBEAT-500 hangszórót!
Kíváncsi vagyok mit tud, 16400 lesz szállítással és van rá 1 év garancia az Aquába. Ha véletlen nem volnák elégedett vele ki vissza lehet küldeni 2 héten belül igaz?
Bár jókat írtak róla szóval szerintem biztos jól szól majd.
-
carl18
addikt
válasz
FingR86 #3165 üzenetére
Oké kösz a weboldalt
Most néztem ez a on Beat 500-as hangszóró 20 wattos 2,1 felépítésű + 5000 mah órás akkuval van. És 1 kg-tól kicsivel nehezebb a súlya, ez a második generációs beat 500. Úgy látszik szólni jól szól, csak a hangerőre vagyok kíváncsi
[link]
Voombox outdoor előnnye könyebb kisebb és hogy az papíron 15 wattos és 3600 mah az akkuja.
Na meg annak ennek van akasztója szóval nem hordozhatatlan. -
carl18
addikt
Divoom VOOMBOX-OUTDOOR 1 és 2 között mi a különbség?
14E újanta az outdoor 1, és van rá 1 év garancia990 a szállítás így minden igaz 15E-ból kijönne
Hangerőbe kettő között mennyi a különbség? 20E-ért nem tudom mennyire éri meg a Charge 2+ de netten olvasotak alapján ez is hozza a charge szintjét. Főleg 15E-ért jó árba van szerintem.Alig egy ezresért drágábban van egy Divoom ONBEAT-500 nevű hangszóró hát az jobb mint a outdoor első része? Ez a kettő van most divoomból elérhető árba. Melyikkel járok jobban?
-
carl18
addikt
válasz
pixelmester. #3146 üzenetére
Majd jön a Flip 5-6 esetleg Charge 4-5 idővel
Kíváncsi leszek mekkora lesz a fejlődés. Muszáj lesz fejlődni, főleg hogy a SRS XB 30 olcsóbban tudja a Charge 3 szintjén. Azért a konkurencia is fejlődik itt elég szépen, régen azért nem volt túl nagy a választék. Már most van miből válogatni, azért a ebay-amazonról is elég olcsón lehet beszerezni elég durva hangszórókat.
-
carl18
addikt
Jbl Go alternativának nem volna jó ez a mac?
Multkor néztem Eddigitalon, ez leírása szerint 2 hangszórót kapott. [link] Valakinek esetleg nincs ilyenje? Vagy tapasztalata róla?
Youtubon sincs videó róla, pontos neve Mac Audio BT Style 1000
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest