Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
"Az a baj igaza van Krill-nek abban, hogy túl sok a mély a hangjában és a basszusok elkezdenek torzítani és nem csak max hangerőn."
"ennél meg azt a hibát lehet felróni, hogy kontrollálatlanok a mélyei, és hajlamos torzítani."
"Én is vettem egy Megát. Szerintem kicsit túl tolja a basszus utánzását, magas hangerőn pedig nem szól szépen."
"Megpróbáltam amit kérdeztél és a leghallkabb fokozaton tényleg hullámzik a hang.
Mondjuk még soha nem hallgattam BT hangszórót (sőt igazából semmit...) ilyen hallkan.
De megértem, hogy zavar, mert így élvezhetetlen. Ez ismerős lehet."Amúgy eq-val állítottam a powerampban és így már nagyon jól szól. Egyáltalán nem zavaró, hogy alapban túltolja kicsit a mélyet."
"Én az itteni teszt hatására vettem egy ilyen hangszórót. Sajnos...
Azonnal feltűnt, hogy az alapzaja (zene nélkül) nagyon magas. Aztán a zenei problémák: közép és magas tartományban erős sistergés, zaj. Változó hangerősség alacsonyabb hangerőn."Ezek után tegyétek a szívetekre a kezeteket, ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest