Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
Krill77
üzenetére
Mutass legalább ekkora számban eladott példányt más típusból azzal a feltétellel, hogy tapasztalat is minimum ugyanennyi van belőle. Plusz Magyarországon megvásárolható. Azonnal megvettem volna, DE nem jött más nyakba/vállra akasztós hordozható megoldás. Miért is lenne ez igény? Valójában a hordozhatóság nem is szempont egy ilyen eszköznél
Én sem azért döntöttem mellette, mert van belőle elektronikai hibás
. Igen rizikós volt megvenni, de véleményem szerint rendeltetésszerű használattal nem lesz vele gondom.pn199: természetesen ez garis ok, mert 8-10 órát terhelve üzemel és a jelet sosem dobja. Esetleg nincs rajta factory reset? Félek, hogy esetleg firmware update történt rajta és attól kergült meg
Passz, csak ötletelek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 mini 128Gb- 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én sem azért döntöttem mellette, mert van belőle elektronikai hibás
. Igen rizikós volt megvenni, de véleményem szerint rendeltetésszerű használattal nem lesz vele gondom.
Passz, csak ötletelek...