- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
samsung88521
csendes tag
Köszi az infót.
Egyébként most rátapintottál egy plusz dologra amit még nem annyira vettem figyelembe. A tartósságra. Nem igazán tudom mennyire tartós egy Vifa. (nyilván nem ezt dobálnám a búcsúban a piramisdobozokhoz, hogy nyerjek egy kulcstartót, illetve nem is kincsvadászosat játszanék vele egy medencében).
Mivel a Vifa cég jövője tudomásom szerint kérdéses, így a garancia letelte után akár felmerülhet, hogy nem is javítható, gondolom. Egy Harman Kardon Onyx Studio 6 javíttatása vélhetően olcsóbb és elérhetőbb lenne. Erre azért még alszom egyet, jó lenne 5 év múlva is ha szólna ennyi pénzért.. Az akkuélettartam csökkenést természetesen megbocsátanám, meg az esetleges szövetkopást is, de mást nem igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Update 08.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest