- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz
samsung88521 #9777 üzenetére
Egyébként volt Harman Kardon Go+Play-em és van HK Onyx Studio 5-öm, így ezeket is meg tudtam hallgatni egymás mellett.
Ahogy váltogattam a kettő között, mindig az aktuálisan szóló tűnt gyengébbnek.
A Go+Play-re átváltva olyan volt, mintha elveszett volna a mély, és nem azért, mert a Go+Play gyenge ebben, hanem az Onyx Studio 5 annyira meggyőző.
Az Onyx Studio 5-re váltva viszont kicsit mosottabb középtartományt tapasztaltam, a Go+Play-nek részletezőbb a hangja, így a komplexebb zenékben többnyire szebben elkülönítette a hangszereket, de ezzel együtt néhol kicsit „csörömpölősebb” is volt, azaz a magasabb tartományokban mintha nem mindig lett volna teljesen kontrollált.
Persze ezek a negatívumok olyanok, hogy kicsit kukacoskodás önmagában kiemelni őket, és leginkább csak egymáshoz viszonyítva jönnek ki. Egy nagyon jó bluetooth hangszórót kapnánk, ha a kettő egybe lenne gyúrva, és megjelenne mondjuk Go+Play 2 néven (még) jobb mélyekkel, illetve némileg hordozhatóbb dizájnnal.Amiért az Onyx Studio 5-öt tartottam meg, az egészen egyszerűen a típushibás Go+Play aksi, már új korában is produkált furaságokat, így nem voltam meggyőződve arról, hogy nem adja meg magát pont a garanciaidő lejárta után. Az Onyx Studio 5-nek sem az erőssége a kiemelkedően hosszú üzemidő, de legalább – eddig úgy néz ki – jobb minőségű cellát kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Warhammer 40.000
- Battlefield 6
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest