Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Új hozzászólás Aktív témák
-
dontibee
tag
Sziasztok!
Az előző (2 héttel ezelőtti) ötletem némileg átalakítottam.
Egy olyan, lehetőleg jobb ár/érték arányú bluetoothos hangfalat szeretnék, ami:
- egy kinti esemény alkalmával is elég a hangereje,
- de alacsonyabb hangerőn is szépen szól,
- USB-ről tud lejátszani,
- lehetőleg akksiról is tud üzemelni legalább pár óráig,
- előny ha FM rádió is van benne,
- előny ha valamilyen szinten vízálló, legalább a fröccsenő vizet kibírja,
- lehetőleg "gyerekbiztos", azaz nincs benne olyan nyílás amibe játékokat tudnak dugni. (De ez már tényleg sokadrangú feltétel.)Benti-kinti használatra lenne, de nem kell, hogy pehely könnyű legyen. Csak a ház és az udvar között lesz mozgatva. Nagyobb részben bent használnánk.
Az ár: max olyan 80 000 Ft-ig, de ha van olcsóbb ajánlott alternatíva az persze előny.Amik között agyalok az nagyrészt itt a fórumon olvasott tapasztalatok alapján állt össze. Ezért bízom benne, tudtok segíteni a megfelelő kiválasztásában.
SAL PAR 220BT
Sony GTK-PG10
Sony GTK-XB60
Mac Audio MMC900
JBL Party Box 100
JBL Boombox (drágább, de egy jó akcióval még éppen jó is lehet)Tudom sokan ajánlják a Dockint, sokáig szeneztem a D Fine+-al, meg az Anker Soundcore Motion+-al is. A Doss soundbox xl és a W-king D8 is jó cuccnak tűnik, de én kicsit más kivitelben gondolkozom és inkább a fenti lista alapján indulnék el. Persze ha tudtok ajánlani valamit ami a kiritériumok egy részének megfelel, azt is köszönettel fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Business Slim Smartcard Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest