Új hozzászólás Aktív témák
-
Ashiyo
csendes tag
Jelentem, tegnap délelőtt megjött a GGMM M4, 12.17 - 01.09. Európai raktárból kértem barnát, de nekem is írtak még karácsony előtt, hogy csak kínaiból tudnak már küldeni.. pirosat, ha megfelel.. de mondom oké, az is rendben lesz.
Kicsit nagyobb, mint gondoltam.
Egyébként minőségre baromira tetszik, az illesztések és az anyaghasználat hibátlan. Elegáns és jól néz ki a polcon, szebb, mintha egy fele ekkora fekete műanyag kis dobozt raknék ki (szerintem). Az tényleg igaz, hogy kicsit állítgatni kell rajta még külső equalizer programmal telefonon (legalábbis az én fülemnek), de ennyi pénzért teljesen rendben van a készülék ($ 85.20 volt mindennel együtt). Eddig Tronsmart Element Mega volt itthon, de gyorsan tovább lett passzolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest