Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
Anélkül, hogy magasröptű vitába bonyolódnánk az aptx hd jelentőségéről:
1. 20e ft-os kategóriáról van szó, itt nem gyakori az aptx.
2. Hiába tudja esetleg valamelyik bt cucc, ha a mobilod nem tudja (a legtöbb használatban lévő mobil szerintem nem tudja), akkor meg tök mindegy.
3. Volt clavinetjunkie YT csatornáján egy teszt, ahol különféle mp3 zenéket, meg cd minőségű lossless számokat streamelt vegyesen, valami ajándék is fel volt dobva annak, aki megmondja, hogy melyik melyik volt, ő maga elismerte, hogy nem tudja megkülönböztetni az mp3-at meg a lossless-t, pedig hát a munkássága alapján elég szakértőnek tűnik. Tudom, tudom, vannak olyan ügyes mókusok, akik meg tudják (100-ból kb. 1, meg van még 5 aki azt hiszi...), hát akkor hajrá, a maradéknak ez totálisan irreleváns. A 20e forintos kategóriában biztosan. A hangminőség fontos, de azért túlzásokba se kéne esni. A drágább cuccok meg valószínűleg tudni fogják az aptx-et, nem mintha bármi jelentősége lenne az említettek miatt, a Vifák nem azért jók, mert lekezelik az aptx-et. No offence, csak leírtam, hogy mit gondolok. A lossless hívők vs. mp3 zenehallgatók közti vita kb. ugyanolyan régi és ugyanolyan kilátástalan, mint az android vs. ios vagy a windows vs. linux vita.
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest