- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óriáskészülék, kis akksival
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
Sziasztok! Vettem egy Tronsmart T6 plus-t és az elsődleges tapasztalatokat szeretném megosztani. Már van egy Doss Soundbox XL és egy Divoom Onbeat 500-am, ezekkel tudtam összehasonlítani. Szóval elsőre úgy éreztem, hogy a mély kissé elveszik, de pár óra zenehallgatás után már egész szép mély jön ki belőle. Akku teljes kapacitását nem tudom még, mivel tegnap jött meg és csak ma értem rá vele foglalkozni, de annyit tudok ezzel kapcsolatban írni, hogy cirka 3 óra zenehallgatás után (fél/háromnegyed hangerőn) az akku 90%-ról 70-re csökkent. Ez elég biztató. A másik két hangszóróhoz viszonyítva a hangzását, a Divoomnál nagyon dominál a mély, cserébe kevés a magas, a DOSS nagyon szépen szól, jelen van a mély és a magas is és a Tronsmart ehhez áll közelebb hangzásban, talán még tisztábbak a magas hangok és egy picit kevesebb a mély, de így sem kevés mélyet tud, ha jó helyre teszem. Most pl számítógépes asztal alatt nagyon szépen nyomja . Összességében nagyon szépen szól és elégedett vagyok vele, valószínűleg a Divoomnak mennie kell a háztól, a Tronsmart kitúrta. Van rajta EQ gomb, amit megnyomva először több mélyet ad, majd újra megnyomva levesz a mélyből és inkább a magas hangok dominálnak. Nekem az alap tetszik a legjobban. Van még rajta USB amivel a telót is lehet tölteni power bank helyett és a pendrive-ról is lejátszható zene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hollow Knight
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest