Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kaszibat

tag

Sziasztok! Vettem egy Tronsmart T6 plus-t és az elsődleges tapasztalatokat szeretném megosztani. Már van egy Doss Soundbox XL és egy Divoom Onbeat 500-am, ezekkel tudtam összehasonlítani. Szóval elsőre úgy éreztem, hogy a mély kissé elveszik, de pár óra zenehallgatás után már egész szép mély jön ki belőle. Akku teljes kapacitását nem tudom még, mivel tegnap jött meg és csak ma értem rá vele foglalkozni, de annyit tudok ezzel kapcsolatban írni, hogy cirka 3 óra zenehallgatás után (fél/háromnegyed hangerőn) az akku 90%-ról 70-re csökkent. Ez elég biztató. A másik két hangszóróhoz viszonyítva a hangzását, a Divoomnál nagyon dominál a mély, cserébe kevés a magas, a DOSS nagyon szépen szól, jelen van a mély és a magas is és a Tronsmart ehhez áll közelebb hangzásban, talán még tisztábbak a magas hangok és egy picit kevesebb a mély, de így sem kevés mélyet tud, ha jó helyre teszem. Most pl számítógépes asztal alatt nagyon szépen nyomja . Összességében nagyon szépen szól és elégedett vagyok vele, valószínűleg a Divoomnak mennie kell a háztól, a Tronsmart kitúrta. Van rajta EQ gomb, amit megnyomva először több mélyet ad, majd újra megnyomva levesz a mélyből és inkább a magas hangok dominálnak. Nekem az alap tetszik a legjobban. Van még rajta USB amivel a telót is lehet tölteni power bank helyett és a pendrive-ról is lejátszható zene.

Új hozzászólás Aktív témák