- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
Sziasztok! Vettem egy Tronsmart T6 plus-t és az elsődleges tapasztalatokat szeretném megosztani. Már van egy Doss Soundbox XL és egy Divoom Onbeat 500-am, ezekkel tudtam összehasonlítani. Szóval elsőre úgy éreztem, hogy a mély kissé elveszik, de pár óra zenehallgatás után már egész szép mély jön ki belőle. Akku teljes kapacitását nem tudom még, mivel tegnap jött meg és csak ma értem rá vele foglalkozni, de annyit tudok ezzel kapcsolatban írni, hogy cirka 3 óra zenehallgatás után (fél/háromnegyed hangerőn) az akku 90%-ról 70-re csökkent. Ez elég biztató. A másik két hangszóróhoz viszonyítva a hangzását, a Divoomnál nagyon dominál a mély, cserébe kevés a magas, a DOSS nagyon szépen szól, jelen van a mély és a magas is és a Tronsmart ehhez áll közelebb hangzásban, talán még tisztábbak a magas hangok és egy picit kevesebb a mély, de így sem kevés mélyet tud, ha jó helyre teszem. Most pl számítógépes asztal alatt nagyon szépen nyomja . Összességében nagyon szépen szól és elégedett vagyok vele, valószínűleg a Divoomnak mennie kell a háztól, a Tronsmart kitúrta. Van rajta EQ gomb, amit megnyomva először több mélyet ad, majd újra megnyomva levesz a mélyből és inkább a magas hangok dominálnak. Nekem az alap tetszik a legjobban. Van még rajta USB amivel a telót is lehet tölteni power bank helyett és a pendrive-ról is lejátszható zene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Reklámblokkolók topikja
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest