Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wendelke
senior tag
Megjött a BG-ról az előrendelt Blitzwolf BW-AS2 bt hangszóróm
Úgy érzem, hogy nem volt rossz vétel, bár még éppen csak próbálgatom. Van itthon egy Blitzwolf BW-F4-s is, amit már régebb óta használok. Azt is szerettem, most már a fiamé lesz.Az AS2 egyértelműen szebben szól, nagyobb hangerőt tud (még szép
) illetve nagyon jó a basszusa, talán még sok is, mert vissza kellett vennem rajta. Egyenlőre még járatom, és ezek az első benyomásaim róla.Egyébként szépen kivitelezett, minőségi hangszórónak néz ki. Később még szerintem írok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Úgy érzem, hogy nem volt rossz vétel, bár még éppen csak próbálgatom. Van itthon egy Blitzwolf BW-F4-s is, amit már régebb óta használok. Azt is szerettem, most már a fiamé lesz.
) illetve nagyon jó a basszusa, talán még sok is, mert vissza kellett vennem rajta. Egyenlőre még járatom, és ezek az első benyomásaim róla.