Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Valaki nem tudja, hogy mi lehet a gond, ha a philips SHB fejhalgatóm egy CSR A10 es BT stikel kapcsolodna a géphez, de sikeresen párosit is meg megszólal a hang is, de pár másodperc mulva mahától le is választja a gép, de attól még párosodva marad, csak épp nem lesz hang.
Ha eltávolitom a fülest az eszközöknél és ujbol felismertetem akkor ugyan igy felismeri és pár mp után leválasztja.
Pár hónapja nem használtam , de elötte minden gond nélkül ment csak be kellett kapcsolni a fülest és már csatlakozott is é s szolt a hang rajta.
Valami talán az eddig kijött win 10 frissitésekben változott ? és hogy tudom kideriteni , hogy mitől javulhat meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest