- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
jártam itt már pár éve, akkor is egy nem igazán fórumnyelven forgó Marley terméket sikerült beszeretnem asszonykám nagy örömére
Pár nappal ezelőtt viszont magamnak vásároltam egyet, és ismételten visszatérve a márkához a legnagyobb típusát vásároltam meg egy Bag of riddim 2 személyében
Amennyiben valaki ilyesmin töri a fejét: jó, nagyon is jó
Igaz, hogy nagy a mérete (én egy JBL xtreme-mel állítottam szemben -ez a kettő volt a kalapomban-) de hangzásban győzött a Marley terméke.
A mélyek ill. magasak és a közép hangok is szépen szólnak,a mélyek ráadásul eléggé ütősek is (igaz nekem fejhallgatóban is kissé basshead dolgok jönnek be....), de az anyaghasználatból adódó minőség ismét nem hazudtolta meg magát, ami tömör fa és ilyen jól összerakott darab, az nem szólhat rosszul és nem is szól
A táska külön plusz pont (munkába fogom hordani és vezetés/pihenés közben lesz hű társam)
Viszont lenne egy kérdésem felétek: nem usb-s (sem micro sem type C) a töltője, hanem ilyen kerek mint pl. a laptop töltőké.... ezzel nincs is semmi gond, de néha-néha ha szükségem lenne rá, ezt autóban hogyan tudom majd tölteni? erre van esetleg valami átalakító, ami pl. ebből a kerek dugaljból usb-t csinál nekem? (ez már elegendő lenne a szivargyújtós töltéshez)
Amennyiben tudtok segíteni ebben, azt megköszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest