Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Megjött a Tronsmart T6. A csomagolása nagyon igényes, mágneses a doboz záródása. Töltő nincs benne, az USB kábel viszont aránylag minőségi, illetve van egy jack-jack kábel is benne.
A cucc minőségérzete hibátlan, a hangerő tárcsa szépen forog, a cucc alja gumis, nagyon jól tapad az asztalon. Ki és bekapcsoláskor aránylag halkan pittyen. A BT csatlakozás gyorsan és zökkenőmentesen megvolt a telómmal.
A hangja egész kellemes. Hallgattam rajta eddig Amy Winehouse-t, Audiomaticot, Yonderboyt, H-bloxot meg Pokolgépet flac-ről. A hangja elég meggyőző, persze a sztereo hangkép persze hiányzik, de ez ugye sajátossága. Nekem elég telt a hangzása, van benne zeneiség. Biztos van jobb is ebben a műfajban, de nekem meglepően jónak tűnik. A basszus brummogós, még az asztallapot is berezgeti rendesen, már alacsony hangerőnél is. Talán kicsit több is a szükségesnél, kár, hogy ezt nem lehet állítani rajta.
Nem tudom mennyire, hangos, az biztos, hogy hangosabb, mint amire igényem van, de elfektetve mintha kevésbé dübörögne.
Rákötöttem kábellel egy külső Terratec hangkártyára és youtubról az Amy Winehouse-t hasonlítottam össze. Igazából elég hasonló volt a megszólalás, nekem nem jött át különbség.
Egyszóval eddig jó vételnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest