- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Megjött a Tronsmart T6. A csomagolása nagyon igényes, mágneses a doboz záródása. Töltő nincs benne, az USB kábel viszont aránylag minőségi, illetve van egy jack-jack kábel is benne.
A cucc minőségérzete hibátlan, a hangerő tárcsa szépen forog, a cucc alja gumis, nagyon jól tapad az asztalon. Ki és bekapcsoláskor aránylag halkan pittyen. A BT csatlakozás gyorsan és zökkenőmentesen megvolt a telómmal.
A hangja egész kellemes. Hallgattam rajta eddig Amy Winehouse-t, Audiomaticot, Yonderboyt, H-bloxot meg Pokolgépet flac-ről. A hangja elég meggyőző, persze a sztereo hangkép persze hiányzik, de ez ugye sajátossága. Nekem elég telt a hangzása, van benne zeneiség. Biztos van jobb is ebben a műfajban, de nekem meglepően jónak tűnik. A basszus brummogós, még az asztallapot is berezgeti rendesen, már alacsony hangerőnél is. Talán kicsit több is a szükségesnél, kár, hogy ezt nem lehet állítani rajta.
Nem tudom mennyire, hangos, az biztos, hogy hangosabb, mint amire igényem van, de elfektetve mintha kevésbé dübörögne.
Rákötöttem kábellel egy külső Terratec hangkártyára és youtubról az Amy Winehouse-t hasonlítottam össze. Igazából elég hasonló volt a megszólalás, nekem nem jött át különbség.
Egyszóval eddig jó vételnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest