Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Megjött a Tronsmart T6. A csomagolása nagyon igényes, mágneses a doboz záródása. Töltő nincs benne, az USB kábel viszont aránylag minőségi, illetve van egy jack-jack kábel is benne.
A cucc minőségérzete hibátlan, a hangerő tárcsa szépen forog, a cucc alja gumis, nagyon jól tapad az asztalon. Ki és bekapcsoláskor aránylag halkan pittyen. A BT csatlakozás gyorsan és zökkenőmentesen megvolt a telómmal.
A hangja egész kellemes. Hallgattam rajta eddig Amy Winehouse-t, Audiomaticot, Yonderboyt, H-bloxot meg Pokolgépet flac-ről. A hangja elég meggyőző, persze a sztereo hangkép persze hiányzik, de ez ugye sajátossága. Nekem elég telt a hangzása, van benne zeneiség. Biztos van jobb is ebben a műfajban, de nekem meglepően jónak tűnik. A basszus brummogós, még az asztallapot is berezgeti rendesen, már alacsony hangerőnél is. Talán kicsit több is a szükségesnél, kár, hogy ezt nem lehet állítani rajta.
Nem tudom mennyire, hangos, az biztos, hogy hangosabb, mint amire igényem van, de elfektetve mintha kevésbé dübörögne.
Rákötöttem kábellel egy külső Terratec hangkártyára és youtubról az Amy Winehouse-t hasonlítottam össze. Igazából elég hasonló volt a megszólalás, nekem nem jött át különbség.
Egyszóval eddig jó vételnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- BestBuy ruhás topik
- Óra topik
- Elektromos autók - motorok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 65 wattos Socket AM4 platformon alapuló, passzív PC az Arctic portfóliójából
- Fotók, videók mobillal
- Vallás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest