Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
Nekem is sl-1000s van aminek a klónja a JKR és én is ár/érték bajnoknak tartom hangzásra. Egyébként most vettem a beépített FM rádió miatt egy Musky dy-27-t és nekem ez is nagyon bejön, bár a mély nem olyan erős mint az sl-ben, de a rádióvétel jobb mint a sardine sdy-019 volt és a hangja is egy kicsit szebb a sardine-nál, viszont ez tényleg halk, vagyis a max hangerő nem túl sok. Irodába, egyéb beltéri helységbe háttérzenének tökéletes.
-
Tálydi
senior tag
Szia!
jkr-1000(szerintem ugyan az mint az sl-1000) hangszóróm van, napi használatban poros és koszos helyen, emellett "buli hangfal" is, szóval kapja az ívet, igaz csak kb 3hónapja van meg, de egyelőre hibátlan, minden tekintetben!
FingR86, küldök majd képet nem felejtettem el, csak körülményes

-
kaszibat
tag
Szerintem az Sl tökéletesen mobil, én hátizsákban hordom. Piknikezés a pléden egyáltalán nem árt neki, bár rácsos az eleje, ha homokba, porba esik, biztosan nem szereti, de ezt sok másikról is el lehet mondani. Összeszerelés minősége nagyon jó, nem kelt "gagyi cucc" benyomást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DXRACER Prince L gamer szék
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest