- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
Nekem is sl-1000s van aminek a klónja a JKR és én is ár/érték bajnoknak tartom hangzásra. Egyébként most vettem a beépített FM rádió miatt egy Musky dy-27-t és nekem ez is nagyon bejön, bár a mély nem olyan erős mint az sl-ben, de a rádióvétel jobb mint a sardine sdy-019 volt és a hangja is egy kicsit szebb a sardine-nál, viszont ez tényleg halk, vagyis a max hangerő nem túl sok. Irodába, egyéb beltéri helységbe háttérzenének tökéletes.
-
Tálydi
senior tag
Szia!
jkr-1000(szerintem ugyan az mint az sl-1000) hangszóróm van, napi használatban poros és koszos helyen, emellett "buli hangfal" is, szóval kapja az ívet, igaz csak kb 3hónapja van meg, de egyelőre hibátlan, minden tekintetben!
FingR86, küldök majd képet nem felejtettem el, csak körülményes
-
kaszibat
tag
Szerintem az Sl tökéletesen mobil, én hátizsákban hordom. Piknikezés a pléden egyáltalán nem árt neki, bár rácsos az eleje, ha homokba, porba esik, biztosan nem szereti, de ezt sok másikról is el lehet mondani. Összeszerelés minősége nagyon jó, nem kelt "gagyi cucc" benyomást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Eladó egy Samsung Galaxy Tab S4 10.5 SM-T835 (LTE)
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- 17" SNSV - N3450 proci, 12GB RAM, 256GB SSD - patika állapot, kitűnő akku!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest