Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alphamooncam

őstag

válasz francz'70 #20151 üzenetére

"Hááát ez is egy megoldás...
    Szubjektív és tényleg nem piszkálódásból de számomra ez egy igazi tákolmány, elképzelhetetlennek tartom, hogy én így használjak egy bt. speakert egy kocsiban, eleve az, hogy kocsiban...mondjuk szükség megoldásként pár napig esetleg, bár arra a pár napra meg jó az az ülésen is...

Mondjuk ez a megoldás azért felvet egy két kérdést, pl. a hátsó sor így eleve kilőve, lett egy két személyes autód, nem fog hiányozni az a hátsó rész?...amúgy sincs sok hely ebben a kocsiban ;)"

Köszönöm a tákolmány kifejezést, már visszajárt valami a fityfaszozásra...

Még jó hogy nem vagyunk egyforma élethelyzetben, mert nekem pont elég lett volna egy kétszemélyes is, de ez volt elérhető ami egyben megfelelőnek is tűnt, és nyilvánvalóan nem fogom Veled most megvitatni, hogy mi a jó nekem, mint ahogy én sem mondom meg hogy Neked mi a jó.

Mondjuk másik fórumtársadhoz hasonlóan Te is beleestél abba a hibába hogy nem figyelsz arra akivel beszélsz: #20082

"Az esetek 80%-ban egyedül utazom, 15%-ban ketten, és csak 5 vagy annál is kevesebb százalékban utazik bárki a hátsó üléssoron, úgyhogy senkit sem fog ott zavarni."

A másik, hogy ha atomstabilra meghúzod az ővet, hogy a cipő állvány abszolút ne csúszkáljon jobbra balra, (bár ezt elég nehezen tudom elképzelni)

Én meg nehezen tudom elképzelni azt, hogy valaki olyannal beszélgessek aki kétségbe vonja a szavaimat. :(

Új hozzászólás Aktív témák