- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
francz'70 #20151 üzenetére
"Hááát ez is egy megoldás...
Szubjektív és tényleg nem piszkálódásból de számomra ez egy igazi tákolmány, elképzelhetetlennek tartom, hogy én így használjak egy bt. speakert egy kocsiban, eleve az, hogy kocsiban...mondjuk szükség megoldásként pár napig esetleg, bár arra a pár napra meg jó az az ülésen is...
Mondjuk ez a megoldás azért felvet egy két kérdést, pl. a hátsó sor így eleve kilőve, lett egy két személyes autód, nem fog hiányozni az a hátsó rész?...amúgy sincs sok hely ebben a kocsiban"
Köszönöm a tákolmány kifejezést, már visszajárt valami a fityfaszozásra...
Még jó hogy nem vagyunk egyforma élethelyzetben, mert nekem pont elég lett volna egy kétszemélyes is, de ez volt elérhető ami egyben megfelelőnek is tűnt, és nyilvánvalóan nem fogom Veled most megvitatni, hogy mi a jó nekem, mint ahogy én sem mondom meg hogy Neked mi a jó.
Mondjuk másik fórumtársadhoz hasonlóan Te is beleestél abba a hibába hogy nem figyelsz arra akivel beszélsz: #20082
"Az esetek 80%-ban egyedül utazom, 15%-ban ketten, és csak 5 vagy annál is kevesebb százalékban utazik bárki a hátsó üléssoron, úgyhogy senkit sem fog ott zavarni."
A másik, hogy ha atomstabilra meghúzod az ővet, hogy a cipő állvány abszolút ne csúszkáljon jobbra balra, (bár ezt elég nehezen tudom elképzelni)
Én meg nehezen tudom elképzelni azt, hogy valaki olyannal beszélgessek aki kétségbe vonja a szavaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Asztali PC , i7 6700 , RTX 2060 , 32GB DDR4 , 240GB SSD , 500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest