Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
francz'70
üzenetére
A két linkelt felvétel nem használható összevetésre, mert mély/mély-középhiányos. Szinte csak a magas hangok jönnek át. Szerintem még úgy használhatatlan, hogy ismerjük referenciaként a charge 5 képességeit.
Nem gondolom, hogy túllihegjük. Csak ha már itt párunknak volt és van több hangszórója és még többet hallottunk már élőben, akkor másnak legalább segítség ha valamilyen véleményt adunk róla, akinek csak pár élménye van BT hangszóróval vagy nincs lehetősége bármikor, bármit meghallgatni, mert ugye nem mindenki él egy elektrotechnikai üzlet szomszédságában. Sokunk (mint pl én is) meg kifejezetten messze lakik egy olyan üzlettől, ahol ki van téve több és tesztelhető, mindenfajta nyűg nélkül. És biztos sokunk vagyunk így ezzel.
Én 20-t biztos nem adnék a mirtune S100-ért, csak ha 14 napon belül visszaküldhetem, mindenféle magyarázkodás nélkül, ha mégis beigazolódik élőben az álláspontom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- Haditechnika, harcászat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VGA kibeszélő offtopik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest