Hirdetés
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeadR
tag
Sziasztok!
Nagyjából már visszaolvasgattam, így csak gyors tippet / megerősítést szeretnék.
Keresek egy hordozható hangszórót méretben a kicsi ciripelőm és a sc boom+ közzé belőve. Valami 20 alatt, ami beltérben korrekt, és nyugodtan be lehet dobni a táskába is, a ciripelő néha kevés, a boom plus meg néha túl nagy. Hangzás terén nincsen nagyon extra igény, de azért legyen elég hangos, és legyen benne korrekt mély (mérethez képest).
Úgy láttam, hogy a Uboom L és a Xiaomi outdoor van ajánlva. A kettő közül melyik? (Jobban hajlok a uboom felé) Esetleg bármi más? Érdemes lehet még egy soundcore terméket venni? A motion+-t túl drágának találom, a soundcore 3 meg nem tudom mennyire jó, de ér egyáltalán ennyit a partycast funkció?
Köszi.
Off: Az earfun oldalról nem tudok egyszerre 2db akciós terméket rendelni? A kosár kicsit összezavarodik, és csak az egyik termékből vonja le az akciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő