Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Nem igazán találtam megfelelő topikot, talán ez áll legközelebb a felmerült probléma megoldásához.
Egy barátom buszvezetőként dolgozik és eddig egy autórádiót hangszórókkal hordozgatott magával sporttáskában, hogy vezetés közben zenét hallgasson (24V->12V elektronikával megspékelve)
A buszpark éppen cserén megy keresztül, ahol az új buszoknál már nem megoldható az eddigi rendszer busz elektronikai hálózatára való rákapcsolás.
Egy munkatársa mutatott neki egy hordozható kialakítást, ami saját akkus megoldással produkált hasonló kiépítést, viszont számára ezen rendszer által nyújtott teljesítmény kevés lenne, így engem kért meg (fogalmam nincs mi közöm is van hozzá, mert még csak nem is ilyen területen mozgolódom
, de azért rákérdezés szintjét itt a fórumon még be mertem vállalni) kérdezzek már utána van-e lehetőség olyan rendszer kialakítására, ami saját tápellátással 6-8 órán keresztül bírja szuflával és memkártyáról/penről képes mp3 és társai lejátszására értelmesebb hangerő mellett hangszóró használatával (szóval nem fej/füllhallgatós megoldásokat keres) (egyéb iránt nem tudom nála mit takar az értelmes hangerő
)Gondolom akkucserés megoldás is játszik majd a 6-8 órás üzemidőt figyelembe véve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spotify
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPad topik
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- További aktív témák...
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- 27% - NZXT C1200 1200W 80 PLUS Gold Tápegység
- GAMER INTEL I5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 250GB SSD / 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de azért rákérdezés szintjét itt a fórumon még be mertem vállalni) kérdezzek már utána van-e lehetőség olyan rendszer kialakítására, ami saját tápellátással 6-8 órán keresztül bírja szuflával és memkártyáról/penről képes mp3 és társai lejátszására értelmesebb hangerő mellett hangszóró használatával (szóval nem fej/füllhallgatós megoldásokat keres) (egyéb iránt nem tudom nála mit takar az értelmes hangerő