- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Közben beszéltem barátommal, küldött át egy linket, amin egy általa elképzelt kialakítású cucc látható. Ilyet szeretne erősebb hangzással: Psyc Torre Bluetooth Tower Speaker
Rákérdeztem mostanáig milyen hangszórókat használt. Mondta, hogy olyat biztos nem fogunk találni sajátakksis kialakítással, mert 2 db Magnat 80/100-as kárpithangszórók vannak bedobozolva egy USB-s autórádióval egyetemben, amit max 30%-os hangerőn használt.
A kollégájának konzervdoboz nagyságú JBL hangszóró volt, talán 5W-os kialakítású, ami számára kevés lenne, szóval ettől jóval erősebbet szeretne.
Javasoltam, hogy ugorjon el Tesco-ba és ha éppen szerencséje lesz, akkor talán ki is próbálhatja Pure Jongo S3X-at, amivel azért sokkal előrébb lenne tapasztalatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest