- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #17831 üzenetére
"Azért egy random youtuber aki "tartalmat gyárt" kap egy ingyen terméket amit tesztel. A gyártó kéri mondjon róla szépet, cserébe nem csak 1 terméket kap hanem pénz jutalmat is stb."
Igen, erről beszéltem. Random yt. reviewer kap egy készüléket (nem hiszem, hogy vissza kell küldeni), "teszteli", elmondja fűnek-fának, hogy ennél "becsszó" nincs jobb, majd felmarkolja a támogatói link-ről befolyó pénz mellett a yt-től jövő pénzt is. Csóri Oluv ehhez képest fizetett azért, hogy az Earfun-nek dolgozhasson."Csöcsi" mellett gyanítom apu elég rendesen utómunkázza a felvett anyagot, mert nem csak, normalizálva van, hanem "összemixelve" is.
Én ennek nem feltétlen örülök. Sajnos Alan tesztjeinél utó-feldolgozott a hang. Én leginkább Oluv tesztjeit szeret(t)em, mikor a szobában, vagy épp kültéren tesztelt, és nem volt összemixelés. Mondjuk 95%-ban tényleg azt hallottad, amit ő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest