Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gainwardgs #17722 üzenetére
Nézd csak! Én ezt nézném – és hallgatnám – meg figyelmesen, aztán döntenék. Kevés embernek van itt Marshall hangszórója, és ha van, akkor sincs konkrét tapasztalata mindkettővel.
#17721 carl18
" ... vagy Oluv újra kezei közé veszi és újra hangolják?"
Bocs, de nem tudlak követni. Oluv szerintem ha minimális szinten nem folyik be neki egy kis "zsebpénz", akkor lehet örökre elengedi a márkát. Amin nem is csodálkoznék.
Egyébként se kell hangolgatni folyamatosan. Egyszer meg kell csinálni jól, aztán max. újabb fícsörökkel felruházni." ... a túltolt DSP miatt volt jó a hangja ... " – vesszek meg, de Oluv se kommunikál tisztán, egyértelműen. Vagy csak nekem nem tiszta ...
Itt ír a DSP-s problémáról, ill. arról, hogy a dynamic EQ-t le akarja tiltani az Earfün. De végül letiltotta, és csak a custom fw.-ben lesz? Nekem nem tiszta. Te érted?" ... csak 100 valós vevő." – amiből 2 innen van. Hát ez elég kaki.
"Az earfun itt rontja el ... "
Korábban már írtam, hogy az Earfun mit rontott el. Mindent!
Sokkal nagyobb csinnadrattát kellett volna csinálni. Nem kiadni egyes piacokon (ld. itthon) előbb, pláne félkész fw.-vel. Oluv-ot fel kellett volna engedniük a YT-s csatornájukra, és nem eldugni azt az egy szem videót, amiben szerepel (ő és a hangszóró)."Soundcore termékek is jobban rajtolnak ... "
Ők meg már túltolják a marketinget. Gyakorlatilag az adja el a hangszórót ...
Az fw.-vel ill. a hangzással ők is szoktak utólag babrálni. Jó példa erre a "tökéletes" X600, amit utólag össze-vissza hangoltak, de jobb nem lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mikrotik routerek
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest