Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
carl18
üzenetére
Szép, és nehéz
A leírása semmit ír, se a teljesítményt, se semmit🙂
A beépített EQ-ról annyit ír, hogy indoor, outdoor, oszt jó napot. Én 4 féle EQ beállítást találtam, de, hogy éppen melyikben vagy, csak a füleddel tudod megállapítani, semmi nem mutatja 🙂 2 vállalható, meg 2 gagyi(tompa-sonys, kevés mély, nulla magas) EQ van rajta.
Külseje szép, de olyan motion pluszos soft bevonata van, ergo szedi az ujjlenyomatot szépen, nehéz lesz tisztán tartani.
Súlyra rendben van, az üzemidővel nem lesz gond , viszont Nekem hiányzik a fogantyú róla, pánt nélkül kellemetlen fogni, rendesen alá kell nyúlni 🙂Hangzásra jó amúgy, hangos is, van mély is, de a motion boom mélyebbre megy, és szebb magasakat is ki lehet hozni belőle az custom EQ miatt. Nem is hallom a tweetereket rajta, pedig elvileg van rajta. Sokkal nagyobb az X10, mint a boom, de a két oldalsó membrán fizikailag kisebb, mint a boomé. Gondolom a háromszög design miatt, vagy nem tudom. Szóval hangerőben talán nagyobb, mint a boom, de a boom szebben szól. Persze ezek szubjektív dolgok ugye.
Azt hittem amúgy, hogy az X10 a boom plus ellenfele lesz, mert 70w-ot írnak rá a neten, de még a boom helyett se választanám. Szépen szól, és tele van csatlakozókkal, de ennyi.
45 ezer volt házhoz szállítással, annyit nem ér, a boom most baromi jó áron van, de kolléga ragaszkodott ehhez, és végülis az övé lesz.
...én meg kíváncsi voltam🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest