- Az Ulefone gyárában jártunk
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
carl18 #14652 üzenetére
Szép, és nehéz
A leírása semmit ír, se a teljesítményt, se semmit🙂
A beépített EQ-ról annyit ír, hogy indoor, outdoor, oszt jó napot. Én 4 féle EQ beállítást találtam, de, hogy éppen melyikben vagy, csak a füleddel tudod megállapítani, semmi nem mutatja 🙂 2 vállalható, meg 2 gagyi(tompa-sonys, kevés mély, nulla magas) EQ van rajta.
Külseje szép, de olyan motion pluszos soft bevonata van, ergo szedi az ujjlenyomatot szépen, nehéz lesz tisztán tartani.
Súlyra rendben van, az üzemidővel nem lesz gond , viszont Nekem hiányzik a fogantyú róla, pánt nélkül kellemetlen fogni, rendesen alá kell nyúlni 🙂Hangzásra jó amúgy, hangos is, van mély is, de a motion boom mélyebbre megy, és szebb magasakat is ki lehet hozni belőle az custom EQ miatt. Nem is hallom a tweetereket rajta, pedig elvileg van rajta. Sokkal nagyobb az X10, mint a boom, de a két oldalsó membrán fizikailag kisebb, mint a boomé. Gondolom a háromszög design miatt, vagy nem tudom. Szóval hangerőben talán nagyobb, mint a boom, de a boom szebben szól. Persze ezek szubjektív dolgok ugye.
Azt hittem amúgy, hogy az X10 a boom plus ellenfele lesz, mert 70w-ot írnak rá a neten, de még a boom helyett se választanám. Szépen szól, és tele van csatlakozókkal, de ennyi.
45 ezer volt házhoz szállítással, annyit nem ér, a boom most baromi jó áron van, de kolléga ragaszkodott ehhez, és végülis az övé lesz.
...én meg kíváncsi voltam🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő