Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
" ... a Dockin 65MM-es Woofereivel szemben a 90MM már igen is sokat számít ... "
Igen, csak te most a mélyekről beszélsz. Azzal - ha jól értelek - a "sima" Boom esetében sem volt gondod. Sokkal inkább a zenei "tisztaságával" → " ... Ellie Goulding ének hangja ... "
Nos én leginkább erre gondoltam, mikor azt írtam, hogy nem értelek. A Boom Plus ugyanis nem igazán mondható zeneibbnek, mint az elődje. Hangosabb, több benne a mély. Legalábbis Alan tesztjeiből én ezt a következtetést vonom le.A Go+Play-el most a Tribit Stormbox Blast van egy szinten. Lehet, hogy van egy minimális difi (akárcsak a Boombox 2 esetén) de simán egy liga. Nagy kár, hogy olyan bűn ronda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő