Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aureal

    senior tag

    válasz hkari #13039 üzenetére

    Nyilván élőben kell(ene) ezeket hallgatni. Sztem egy ilyen yt videó bohóckodásnak jó, ahogy a pali csinálja. Nem akarok nagyképűnek tűnni, de nekem ez fél óra duma a semmiről, amit kb 5 percben is elmond lényeget, utána 111x megismétli... Több műsoridő, több reklám, több pénz a zsebébe. Valójában erről szól, de ügyesen csinálja. :C

    A lényeg, hogy az élőben hallgatott Sonykhoz semmi köze a videón levő felvételnek, csak a hangzáskarakterek közti váltás valahogy mégis érzékelhető némileg azért. Biztos sokkal jobban szól a Strombox is testközelből.
    Viszont amiben nagyon nem értem a pali vélekedését, hogy 25x eldarálja, 5 cm-s hangszórókból ne várjunk extra basszust, miközben szinte minden mondatában utána ő is azt keresi. Sztem aki pince-basszust keres, csinálja meg a szobáját egy mélynyomónak és akkor nem lesz panasza kb. :P
    Ezek a kis hangszórók sztem eleve nem partizni, hanem háttérzenére valók, meg hogy kis helyen elférve bárhova könnyen elvihessük, akár egy kirándulásra a hátizsákon lógva, kutyasétáltatáshoz mondjuk rádiót hallgatva rajta (már megint egy mini jackért kiáltó érv!).
    Szobában is szerintem kellemesen elhallgathatók, ha meg dübörgés és dinamika kell, arra úgy is ott a hifi.

    Na, mindegy, ez csak személyes vélemény mi mire jó sztem. Én nem várok bt.hangszóróktól club Ibiza hangulatot, de egy satnya laptop hangzástól azért messze többet adhatnak nem túl drágán, úgy gondolom. :))

Új hozzászólás Aktív témák