Hirdetés
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iGO Primo
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonAttilas
tag
Az aksi jó ha van, de nem elsődleges szempont, valószínűleg olyan helyeken lesz használva ahol van áramellátás, viszont ettől függetlenül nyilván jó ha bizonyos időre néha nem kell a kábelekkel vacakolni.
Én is ezeket a JBL hangszórókkal szemezgettem, habár elsőre egy JBL Partybox on the go-t néztem ki az aprón 65.000-be, de annak sajna nincs meg a számlája és nem tudni melyik üzletbe lett véve. Így gondoltam rákérdezek itt mit ajánlanak. Ugye ezek mellé kell még mikrofon is, de ezek is tudják azt a funkciót, hogy összekeverik a hangot a zenével, hogy lehessen Karaokezni vele?
Mennyi a különbség minőségben a két hangfal között? Megéri a felárat a 310-es? Mert igazából nagy igények annyira nincsenek. Szüleim kértek meg, hogy nézzek ki nekik egy hangszórót mert Karaokezni szeretnének
Nagyon szépen kösz egyébként az ajánlást, így már legalább tudom a JBL hangszórók között is nézelődhetek nyugodtan
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Honor 70 (FNE-NX9), 8/256GB, 5G, Dual SIM, Éjfekete, független, garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256GB 100% akku (garanciás, független) + Apple Watch Series 5 80% (garanciás)
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- PlayStation 4 Slim 1TB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest