Hirdetés
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Yettel topik
- Magisk
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonAttilas
tag
Az aksi jó ha van, de nem elsődleges szempont, valószínűleg olyan helyeken lesz használva ahol van áramellátás, viszont ettől függetlenül nyilván jó ha bizonyos időre néha nem kell a kábelekkel vacakolni.
Én is ezeket a JBL hangszórókkal szemezgettem, habár elsőre egy JBL Partybox on the go-t néztem ki az aprón 65.000-be, de annak sajna nincs meg a számlája és nem tudni melyik üzletbe lett véve. Így gondoltam rákérdezek itt mit ajánlanak. Ugye ezek mellé kell még mikrofon is, de ezek is tudják azt a funkciót, hogy összekeverik a hangot a zenével, hogy lehessen Karaokezni vele?
Mennyi a különbség minőségben a két hangfal között? Megéri a felárat a 310-es? Mert igazából nagy igények annyira nincsenek. Szüleim kértek meg, hogy nézzek ki nekik egy hangszórót mert Karaokezni szeretnének
Nagyon szépen kösz egyébként az ajánlást, így már legalább tudom a JBL hangszórók között is nézelődhetek nyugodtan
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Szemüveges topik
- Battlefield 6
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Renault, Dacia topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Arc Raiders
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest