Hirdetés
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
borbar
üzenetére
" ... ezt a mostanit 6 EUR-val."
A több mint 150$-os csomagra?
"Függetlenül ettől, nem állították meg a vámon, a posta kihozta ugyanúgy."
Ezt nem is értem.
Az 1$-s cuccot is le kéne Áfa-zák. Ez független attól, hogy az Ali kezeli-e a Áfa-t (a csomag kap egy IOSS számot) vagy sem. Az Eu raktár - ahogy írod - tényleg bukó.
Egyébként az elmúlt pár hétben a nagy meleg miatt gondoltam veszek egy Mi Fan-t (okos venti) kintről. Már majdnem rányomtam a vásárlásra, amikor ... mondom nézzük már meg van-e itthon és mennyiért?! Hááát, ~6e Ft-al volt alacsonyabb itthon a kisker bruttó, és erre - mármint az Ali-sra még rájött az Áfa. Na, mondom!
" ... viszont valami menő alis kuponnal ... " - ja, és nem tudom nézted-e, hogy a kedvezmények csak a végén vonódnak le.
#11977 retesz147
" ... úgy pont egy fokkal több mindene ... " - az EQ-val játszottál már kicsit? Szerintem az alap Bass UP - vagy mi a szösz - csapnivalóan sz@r#11978 zuzozuzo & Chesterfield
Írjatok a service@soundcore.com -ra. Szoktak válaszolni, és készségesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az 1$-s cuccot is le kéne Áfa-zák. Ez független attól, hogy az Ali kezeli-e a Áfa-t (a csomag kap egy IOSS számot) vagy sem. Az Eu raktár - ahogy írod - tényleg bukó.
Egyébként az elmúlt pár hétben a nagy meleg miatt gondoltam veszek egy Mi Fan-t (okos venti) kintről. Már majdnem rányomtam a vásárlásra, amikor ... mondom nézzük már meg van-e itthon és mennyiért?! Hááát, ~6e Ft-al volt alacsonyabb itthon a kisker bruttó, és erre - mármint az Ali-sra még rájött az Áfa. Na, mondom!