- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerdavid
csendes tag
Nekem is ma jött meg a két Motion+-om. A Q30-as füles már előtte. Annak is remek hangzása van.
Most a hangszórókat tesztelem és nincs rá panasz. Szépen szólnak, a basszus is jó, bár lehetne jobb is ha finomhangolom,de már az alap beállítás is szép.
Olvastam és valóban így van, hogy TV-nél késik a hang. Telefonon még nem néztem, hogy mennyit késhet a videóhoz képest, de TV-nél érezhető. Most erre keresek megoldást. (Ha esetleg valaki tud rá azt megköszönném.)
A sztereó-s párosítás könnyen megy és szépen szólnak, nincs csúszás.
Megérte egyszerre kettőt venni, mert brutál amit tudnak együtt.
Annak ellenére, hogy jól szólnak a Motion Boomon elfogok gondolkozni és nézni fogok teszteket. Ha olyan rendelni is kipróbálásra. De 72 dolláros darab árra egy panaszom nem lehet. Motion Boom ha 90 vagy az alá megy akkor instant rendelés.
(Az árakat azért írtam, ki mert az Ankernél, az Alin szoktak lenni kuponok és különböző akciók amikor best buy. Valamint a füles 5 nap a két hangszóró 9 nap volt (benne volt a hétvége is,) míg megjött Lengyelországból. Végig követéssel.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest