Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerdavid
csendes tag
Nekem is ma jött meg a két Motion+-om. A Q30-as füles már előtte. Annak is remek hangzása van.
Most a hangszórókat tesztelem és nincs rá panasz. Szépen szólnak, a basszus is jó, bár lehetne jobb is ha finomhangolom,de már az alap beállítás is szép.
Olvastam és valóban így van, hogy TV-nél késik a hang. Telefonon még nem néztem, hogy mennyit késhet a videóhoz képest, de TV-nél érezhető. Most erre keresek megoldást. (Ha esetleg valaki tud rá azt megköszönném.)
A sztereó-s párosítás könnyen megy és szépen szólnak, nincs csúszás.
Megérte egyszerre kettőt venni, mert brutál amit tudnak együtt.
Annak ellenére, hogy jól szólnak a Motion Boomon elfogok gondolkozni és nézni fogok teszteket. Ha olyan rendelni is kipróbálásra. De 72 dolláros darab árra egy panaszom nem lehet. Motion Boom ha 90 vagy az alá megy akkor instant rendelés.
(Az árakat azért írtam, ki mert az Ankernél, az Alin szoktak lenni kuponok és különböző akciók amikor best buy. Valamint a füles 5 nap a két hangszóró 9 nap volt (benne volt a hétvége is,) míg megjött Lengyelországból. Végig követéssel.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 - NVIDIA RTX A2000 - Hu bill
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 , Több darab!!! NVIDIA RTX A2000!!!
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest