- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Lami66
üzenetére
Értem köszi, ezek szerint bármi lehet,é és az ellenkezője is.

Régebben nem emlékszem, hogy csinálta-e, mióta vettem a 250-est, azóta nem használom. Csak most kaptam egy párt mellé, gondoltam jó lesz összelinkelni (persze, hogy a 100-ast nem lehet, max kábellel), de ha már itt volt kipróbáltam. Arról előre mondták, hogy ezt csinálja, de az én régimet kipróbálva meg... szintén zenész.
Remélem az akksi azt, mivel mindkettőben igen rövid üzemidejű már. (csinálhat ilyet, hogy töltőn is kevés áramot ad le?)
A telefon is lehet az oka (az enyém Armor3), de akitől kaptam, az övével is csinálta. Ennek, és annak, hogy egyszerre mindegyik hozzám tartozóban minden hangszóró behal, kis esélyét látom.Marad az aksi, meg hogy ezek ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest