Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
“(2) Előre fizetett díjú szolgáltatások egyenlegfeltöltéssel történő meghosszabbítása esetén a szolgáltató az előfizető által kifizetett, de az egyenlegfeltöltést megelőzően fel nem használt összeget az új előfizetői szerződéshez kapcsolódó egyenlegen jóváírja. A szolgáltató a szerződés újabb feltöltés nélküli megszűnésekor az előfizető – az Eht. 143. § (2) bekezdése szerinti elévülési időn belül előterjesztett – kérésére elszámol. Semmis az előfizetői szerződés azon rendelkezése, mely szerint a fel nem használt egyenleg elvész, vagy az előfizetőnek nem jár vissza.“
-
Misi 007
őstag
"Kedves blue mobile Ügyfelünk! Tájékoztatunk, hogy 2022. június 30-ával a blue mobile szolgáltatásod felmondjuk, a díjcsomagod megszűnik. Ha a feltöltőkártyás szolgáltatást ezután is szeretnéd használni, válts díjmentesen Telekom Domino feltöltőkártyára számod megtartásával! Ajándék 40 perc beszélgetést és 500 MB netet kapsz, sőt, szerdánként díjmentes beszélgetést vagy netet aktiválhatsz, feltöltéseid után bónusz perceket és netet is kaphatsz! A váltás Telekom üzletben végezhető el hétfőtől szombatig, nyitástól 18 óráig. További részletek: telekom.hu/bluemobile vagy +36304408400. Üdvözlettel: Telekom"
Ahogy az várható volt, ennyi volt a blue mobile.
-
-
stewe2
aktív tag
Üdv!
Valaki emlékszik rá, milyen sms kóddal lehet lemondani a 400 forintos bluenetet? A felületre ugye már nem tudok belépni...
Tud stewe -
hajdouczy
tag
Sziasztok.
Én átvittem a számomat a vodához 19 Ft/perces tarifára (tuti100).
Előbb utóbb így is megszüntetik a blue-mobile-csomagot, és lehet hogy át tesznek dominóra, ami 25 Ft.
Nem akarok senkit rá beszélni, erre, csak a tapasztalatomat írom le, és nem a reklám miatt, csupán azt írom le miért döntöttem náluk.
Régebben is voltam már vodás, de 2012 körül váltottam blue-mobilra mert egyszerűen olcsóbb volt, mint akkor a Vodafone feltöltés.
Bementem a Vodafone üzletébe, mondtam mit akarok, elintézték. 1500 Ft-ért meg kellett vennem a vodás kártyát, enélkül természetesen nem működik. Személyes adatok felvétele után mindent Ők kommunikáltak le a T-commal. Arra kellett figyelnem, ha 3-4 nap után megszűnik a T-com-os hálózat, akkor tudtam, hogy lekapcsolták a sim kártyát, kicseréltem a vodás kártyára, és innentől éles lett. Mentem is feltölteni.
Adtak bónusz 1 giga netet 1 hónapra, amit nem tudtam elhasználni, így törölték. De ezt meg lehet hosszabbítani, csak nekem nem volt egyértelmű, hogy pénzért hosszabbítják-e meg (biztosan pénzért). Be regisztráltam a honlapjukon, és ki kapcsoltam az automatikus meghosszabbítást, így maradt az alap 100 megabyte mobilnet.
Vannak nála érdekes mobilnet ajánlatok. Ha nagy net fogyasztó vagy, akkor érdemes lehet választani közüle, amelyik illik az igényedhez.
A mobil appjuk nem a legjobb sokan panaszkodnak, hogy nem működik rendesen, és nem tudnak azon keresztül feltöltetni. Hát én nem telepítettem fel az appot, így ettől a bosszúságtól megkíméltem magam.
Az újságosnál jelezni kell hogy számhordozásos a telefon szám, mert engem hülyének néztek, hogy vodás hálózatba 30-s számot akarok feltölteni. (de ez van).
Ha számhordozást választod, arra figyelj, hogy a fennmaradó összeget beszéld le, mert törlik. Az elvész, nem kerül át a másik szolgáltatóhoz, hiszen ez egy másik cég. -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
ledgeri #8577 üzenetére
Pont ma kérdeztem le az egyenlegem ussd kóddal, majd utána kaptam egy sms-t hogy a kódos egyenleglekérdezés megszűnt, és a Telekom appban tudom ingyen lekérdezni. De a számom nem tudom regisztrálni, azt írja a szám nem a Telekomhoz tartozik.
Lesz itt még kavarodás úgy érzem.
-
ledgeri
nagyúr
Ha valaki a napokban töltené egyenlegét, és belefér neki, és megfelel az opció, akkör tegye már 25.-én vagy utána! Az oldal, amelyiket bármelyik bluemobilos URL-t nyit, azt mondja, hogy a telekom oldalán 24-e után már nem lehet feltölteni bluemobile-os számokat... érdekelne a hibaüzi!
-
Tressy
senior tag
válasz
jackbacsi87 #8560 üzenetére
Nekem sikerült netet aktiválni.Bár elsőre nem ment de bluemobillal levelezve pár órán belül megoldották vmi konfigurációs hiba volt. A 1777 2.3.1 es menüponban aktiváltam a netet várni sem kell csak egyből nyomni a gombokat
2.3.1 100MB
2.3.2 1GB
2.3.3 3GBha valaki más választana
-
Imi94
csendes tag
Valószínűleg az egyenlegfeltöltés azért nem működött, mert lejárt az adategyeztetésem.
-
Imi94
csendes tag
Állítása szerint, nem lehet 15:00 után de ez azért érdekes mert volt másik bluemobile-os kártyám azt 15:30 ra át tudta vinni, szerintem nem akarnak vele foglalkozni...Azt mondja nem akarom inkább megszüntetni és ad egy telekomos simet? Mondom akkor oda veszik az egyenleg és az új kártyáért még fizessek is kéne... A sim kártya máig érvényes és nem tudom feltölteni az egyenleget... otp internetbank nem engedi, telekom weboldalán se lehet "A telefonszám nem a Telekomhoz tartozik." Nekem úgy tűnik teljesen meg akarják szüntetni a bluemobile-t. Szóval szerintem aki nem akarja, hogy megszűnjön a száma időben próbálja meg átvinni Telekom-os ra.
-
Imi94
csendes tag
Ma voltam bent a telekom-ba azt mondták 15:00 után nem tudja átvinni a bluemobile-os számot telekomra.
-
ledgeri
nagyúr
Én feltöltős vs feltöltős közti ármenetre gondoltam. Azért gondolhattad volna te is, hogy aki leírja, hogy évi max 2x3k-t tölt, az nem fog Voda Redre, Magenta 1-re váltani a percdíj miatt... (Bár szomorú tény hogy akad aki benézi...)
#8565 Viktor0610 Te is leírod, hogy "semmit sem tudni", de kijelented, hogy " nem fog olcsó percdíjakat hozni".... Én annyit írtam "megvárnám....hátha..." (
)
-
solti
senior tag
válasz
Viktor0610 #8565 üzenetére
persze, hogy nem. Ki van osztva a piac... Digi próbálkozott, az eredmény először bünti, azt 4ig felvásárlás aztán várhatóan le is állítják majd a mobilszolgáltatást.
-
-
solti
senior tag
válasz
ledgeri #8563 üzenetére
Bocsánat, de ez miért érdekes? Tök jó, ha a percdíj akár 0,de ettől a szumma még lehet jóval több és hát hónap /év végén az elköltött összeg számít nem a percdíj...
(az meg nem érv, hogy a korlátlant többet lehet használni, mert ha alapból nincs rá szükség akkor csak pénzkidobás.) -
ledgeri
nagyúr
válasz
Predator2 #8562 üzenetére
Csak fejben matek (továbbra is, vagy újfent): ha a max 2 az nem biztos, hogy annyi, akkor évi 5000-rel számolva nézd meg hogy a percdijjad, és egy jobb csomag percdijjának különbsége mennyi idő alatt hozza vissza a szolgáltató váltást, ha az kell egyáltalán.
Én most mindenképp megvárnám a Yettel indulását, hátha valami csurran belőle.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
jackbacsi87 #8560 üzenetére
Ügyéntézős telefon számok? vagy egyebek?
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
jackbacsi87 #8559 üzenetére
Tárgytalan. Nagy nehezen sikerült egy normális ügyintézőt kifogni. Pár hónapon belül meg fognak szűnni a számok azt mondta, net aktiválásra már nincs lehetőség.
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Mobilnetet lehet még valahol rendelni? Weboldalon nem megy és telefonon se jött össze. -
-
ledgeri
nagyúr
válasz
antivirtel #8556 üzenetére
Pár, erről az oldalról nyíló opció még tartalmazza a 2500-as opciót... De na a feltöltőkártyások kinyírása nem állhat meg!
Ez később frissítve még mindig mást mond...
Ránéztem, és a telenornál is csak 3k választható, de a voda még kitart a maga 2k-s opciójával...
-
antivirtel
csendes tag
Most vettem észre, hogy nov. 29-én válaszoltak:
> A továbbiakban változnak a feltöltések összegei. Ezen a linken (https://www.telekom.hu/shop/feltoltes?s=e1s1) a telefonszáma megadásával láthatja hogy mekkora összegekkel lehet egy tranzakción belül feltölteni a telefonszámot és mellette látható az érvényességi ideje is. A 2500-as feltöltés megszűnt, jelen esetben a 3000 ft-os feltöltés váltja fel továbbra is 1 év rendelkezési állási idővel. Jelen pillanatban külön Blue Mobil ügyfélszolgálat is elérhető a 304408400-ás telefonszámon illetve e-mailben az ugyintezes@bluemobil.hu címen.
-
ledgeri
nagyúr
Ma kaptam üzit, hogy 02.01 től módosul az ASZF de csak 12.31-től látható... Remélem, hogy csak átállási hónap miatt van csúszás, és nem valami extra lesz...
-
válasz
antivirtel #8551 üzenetére
Valakinek az autopályadíját kifizetheted, illetve nem tudom megyei/országosat lehet-e vele venni, de erre lehet vevő valaki (és ennek van is értelme).
-
antivirtel
csendes tag
válasz
Fecogame #8535 üzenetére
Köszi, akkor természetesen az ügyfélszolgálatnak fogalma sincs, vagy direkt vágtak át... Kár, hogy nem írta valaki korábban, nem tűnt úgy, hogy bárki is tudná itt... Muszáj voltam gyorsan feltölteni, mert 9 eFt volt rajta, és már csak 1 nap volt a lejáratig, azt meg nem szerencsés bukni 500 Ft miatt.
Most ugye 12 eFt van rajta, és éppen azt próbálom kitalálni, hogy mire költsem. Tudni kell, hogy külföldön élek, és természetesen nem a Blue Mobilos kártyát használom itt a netezésre vagy telefonálgatásra, tehát ez csak 1 dologra kell, hogy Mo-ról elérhető legyek, Bank/biztosító/webáruház/egyéb magyar oldalak tudjanak SMS-t küldeni nekem, vagy hívni ha nagyon muszáj. Mo-ra a vírus előtt 2x utaztam, most a vírus miatt csak 1x vagy 2020-ban egyszer sem. Nézegettem ezeket https://www.t-systems.hu/megoldasok/telekommunikacio/uzleti-megoldasok/mobil-vasarlas - marha jó, de nem találok semmi olyan oldalt, ahol pld. háztartási kisgépet vagy egyéb elektronikai felszerelést lehetne venni. Ismer valaki hasonlót? Nincs szükségem mozijegyre, parkolásra, és hasonlókra amiket ott ír...
Köszönöm,
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest