- Netfone
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferenc1978
csendes tag
válasz
Marcus88 #2836 üzenetére
(ez nem Marcus88 írására válasz, csak rosszat nyomtam, bocsi!)
Megjöttek a Panasonic lemezek. Öröm és boldogság. Egyet feláldoztam, kiírtam rá az egyik, korábban problémát okozó filmet (Drive Angry, 3D BD25). Ugyanúgy nem megy (szaggat) az asztalin, mint a korábbi "rossz író-rossz lemez" párosításnál. Emellett gépről megy a film, tehát feltételezem (lehet, tévesen), hogy az anyag jó (legalábbis senki nem panaszkodott a minősége, de nem is írta senki, hogy kiírta volna lemezre!), így marad az, hogy az asztali nem képes vele megbirkózni. Nincs öröm és boldogság
Elképzelhető, hogy a védelemmel van baj? Mert ezekben az isokban van AACS mappa is, itt meg ugye azt írjátok, hogy ha file-okból építünk lemezt, akkor BDMW és CERTIFICATE mappák kellenek. BDRebuilderrel nem tudom átszerkeszteni, mert 3D-t nem kajálja, így marad az, hogy kitömörítettem, kiszedtem az AACS mappát, holnap kiírom 50GB BD-RE lemezre, hátha. Jobb ötletem nincs, hiába olvasgatok mindenfelé (találtam egy angol nyelvű leírást 3D filmekhez, hasonló témában, de jajj... annyit nem ér az egész) -
M107
addikt
válasz
Marcus88 #2798 üzenetére
Örülök hogy megoldott a problémád, de nálam ha nics lezárva mind a számítógép és az asztali is olvassa(bár ott 2 Mp tovább olvassa a TOC-ot gondolom a lezáratlanság miatt).
PIO206D, Nero 12 Portable, 6X Panasonic 25 GB BD-R
Képek mellékelve :
De arra kíváncsi lennék ismerősöd milyen programmal, ír és mik a beállítások.
-
M107
addikt
válasz
Marcus88 #2793 üzenetére
Eszembe jutott egy dolog a pm után le hogy a haverod lemeze nincs lezárva lehet, hogy ez a probléma forrása ugyan is az asztali lejátszók nem szeretik ha nincs lezárva a lemez
Ha asztali lejátszóba kerül a lemez, akkor szigorúan egy menetben kell írni és le kell zárni.
Lehet hogy ez probléma más Bd lejátszóban próbáltad, az írod azért viszi mert tudja, hogy kell az ilyen lezáratlan lemezekhez alkalmazkodni Multisession.
Próbáld meg az övét Lemezről Iso-ba leszedni, és egy újraírhatóra kiírni úgy, hogy a lemez legyen lezárva pipáld ki az írás fülön.
Imgburnel le tudod menteni Isoba, és Neroval írd fel az isot : Fenn a menüsorba Cd/DVDíró cdkép felírás csak ott az írás fülön pipáld ki a lemez lezárása részt.
Újraírhatóra írd ki és utána írd majd le, hogy lejátssza vagy nem játssza le az asztali.
-
M107
addikt
válasz
Marcus88 #2766 üzenetére
ISO 9660 Limit: 4 294967 295 bytes
Reason
ile size exceeds the limit imposed by the ISO9660 file system
Hint:If you want to backup this file you'll have to do one of the following:
1.Switch the files system option on the options tab to UFD
2.Enable the Allow Files Exceeding Size Limit option on the Advanced-Restrictions-ISO9660 tab.
Nagyából lefordítottam,hogy mi a baj és az Optionsban átállítottam a Fájlrendszert ISO9660+UDF-ről csak sima UDF-re,adattípus maradt MODE1/2048,UDF verzió pedig 1.02 és utánna már engedte az írást.
Most jó így ahogy csináltam???? Hozzáteszem csakis MKV filmeket akarok kiírni ISO-t nem.2.BluRay lemezre még szeretnék írni 1,5 gigás BDRIPeket ezek Avi formátumuak.
Ezeket is írhatom az ImgBurnben a fájlok/mappák lemezre írásával?3.Panasonic lemezt vettem 6X vagy 4X írjak rá filmeket? Most 6X írtam kb 15 perc alatt készen volt a lemez.
Blu-ray lemeznél felejtsd el a Iso 9660, neki az UDF a fileformat-ja.
Kis olvasgatni való.
2,
Kiírhatod akár Nero-val akár Imgburn-nel, (nekem mkv-ra Nero egyszerűbb, de kinek a pap kinek a papné. Én Nero-n nőttem fel.)
3,
A lemez jó választás sok fórumtárs is ajánlja, 6X írd, nyugodt lehetsz.
-
HGIceman
csendes tag
válasz
Marcus88 #2774 üzenetére
Akkor a válaszok:
1: Jól mondja gg72, szerintem sincs UDF 2.5 drivered! Próbáld meg azt a verziót, ami gg72 linkjében van. Egyébként ezért nem tudod beolvasni haverod lemezét. A BR filmek UDF 2.5-el vannak kiírva. A sajátodat azért tudod olvasni, mert az csak UDF 1.2, amit az XP ismer.
Egyébként amíg nem tudod beolvasni a haverod lemezét, addíg valószínű nincs UDF2.5 drivered.Ez a többieknek is szól, akik BDMV mappát írnak, állítsák be írásnál a 2.5-ös UDF-et mert az asztali lejátszók esetleg csak ez fogadják el. (Playstationnál volt ilyen gond) Legalábbis én így tudom.
2. Persze, én is azzal írom.
3. Ha 6x-osan nem fogy el az író puffer, akkor írd azzal, ha elfogy akkor 4x. Feltéve hogy 6x-os a lemez. Persze mindenki ahogy érzi, ha 4x-ben jobban megbízol, akkor nyugodtan írhatod abban is.
-
HGIceman
csendes tag
válasz
Marcus88 #2699 üzenetére
Én a helyedbe körülnéznék a hardverapro.hu-n. Itt találsz márkásabb BD-RE lemezeket ugyanennyiért vagy egy picit többért. Bár az RE lemezeket nem ismerem annyira, de valószínű itt is érdemes a nevesebb gyártókat előnybe részesíteni. Pl.: Verbatim, Pana ...
Ha viszont ragaszkodsz az Itmédiához és az itt kapható Omegához, szerintem az íród azzal is el fog boldogulni. De ha gondold, azért várd meg a profik tanácsát is. -
M107
addikt
válasz
Marcus88 #2685 üzenetére
Jól beszélt az előttem szóló, csupán szeretnék én is kibővíteni amennyiben megenged.
- A lemez több min ok-s
- 6X nyugodtan írhatod (Akár 12X mert megengedi az író) de ajánlom a 6X s nem csak én
- UDF Drivert tedd fel, ha ragaszkodsz az Xp-hez
- Mkv amennyiben asztali készüléken is le szeretnéd játszani, 4.1 fejrésszel érdemes rendelkezni az Mkv-nakPélda:
Kép
Sáv száma : 1
Formátum : AVC
Formátum/adatok : Advanced Video Codec
Formátum profil : High@L4.1
Formátum beállítások, CABAC : igen- Imgburn és Nero az íróprogi (Mkv én speciel Neroval írok ki) Nero 12 Portable semmi sallang csak az íróprogi
Sikeres íróhasználatot.
-
HGIceman
csendes tag
válasz
Marcus88 #2685 üzenetére
Hali! Ha mkv-t akarsz kiírni akkor jót választottál, nagyon nem is lehet mellényúlni, mivel az ImgBurn csak kétféle írási módot ismer: ISO és fájlos. Egyébként az ImgBurn tud magyarul is, ha nem megy az angol, azt is le lehet tölteni.
A második kérdésre, a BR lemezt érdemes azon a sebességen írni ami rá van írva, nálad ez 6x-os. Én mondjuk 4x-nél semmiképp nem írnám lassabban.
Egyébként XP-nél ne felejtsd el telepíteni az UDF drivert, mert nem tudod beolvasni és kiírni a BR filmeket. Első írásokhoz meg ne sajnálj megvenni egy újraírható lemezt, azzal bátrabban lehet kísérletezni (később is jól jön ha bizonytalan vagy valamibe).
u.i: Ne sajnáld az időt és olvass bele a korábbi hozzászólásokba(tudom sok van), mert nálam profibbak már megválaszolták az eddigi kérdéseidet és valószínű azt is amit majd ezután tervezel feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Építő/felújító topik
- Netfone
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest