Új hozzászólás Aktív témák
-
klaca1978
tag
Köszi! Igaz, ez most egy dvd írás volt kivételesen, BD lemeznél nem is nagyon figyeltem fel rá, kiíok egy filmet tesztnek, mivel BD esetén az adatfolyam méretbeli váltakozása nem ugyanaz.Habár 4mb os buffere van, ezért nem hiszem, hogy lenne különbség. A buffer-be való adatáramlás biztonsága a lényeg. Jól mondom?
-
stanley00
aktív tag
Nem kötekedésből (csak jószándék) de szerintem nem teljesen jól közelíted meg a dolgot. tsMuxeR-be a megfelelő .mpls fájlokat célszerű megnyitni ami(k) a BDMV\PLAYLIST könyvtárban található(ak). Így a chapter infó is megmarad plusz ahogy írtad ha több m2ts fájlból áll a film akkor ezeket is szépen sorba rendezve hívja be és akkor már a clown bd-t is hanyagolhatod bár azt a progit nem is ismerem ezért nem is tudom miért használod erre. és azt, hogy melyik a megfelelő .mpls fájl ami a fő filmre vonatkozik azt [EZZEL] az egyszerű progival nagyon szépen meg lehet nézni.
-
Joshi
titán
-
gg72
veterán
Hát ez nekem új.
Kíváncsiságból megnéztem most egy gyári BD-t és nekem nem hagyja meg az eredeti menüt, hanem újat készít hozzá (elvileg erre is találták ki, hogy saját menüs BD-ket, vagy AVCHD-ket készítsünk tetszőleges videófájlokból).
Kíváncsi lennék, hogy nálad hogyan marad meg az eredeti/gyári BD-struktúra és menü.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nintendo Wii U
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest