- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
A game engine létezéséről tudok, el is kezdtem használni. A kérdésem inkább arra irányult, hogy ki tudnám-e nyerni Python szkripttel a szögadatokat, tehát hogy egy objektum éppen hogy áll. Persze le tudom menteni egy python változóban is és azt módosítani minden forgatáskor, de akkor nem lenne értelme annak, amit csinálok. (Robotkart akarok szimulálni egy egyetemi projekthez) Egyébként más kérdésem is lenne.
Van egy robotkarom, aminek az ízületei parent-child viszonyban vannak egymással. Szükségem lenne a collision detection-re, viszont valamiért csak külső, független objektummal működik. Ugyanazon a layeren van minden elem, rigid az összes és a collosion bound is be van állítva. Mit kellene még beállítani hogy működjön? Újonnan létrehozott kockával tök jól megy, de parent-re nem működik.
Itt van a projekt is, hátha az segít: Dropbox letöltés
Előre is köszönöm a segítséget!
-
ToMmY_hun
senior tag
Sziasztok!
Egy sulis projekthez szeretném használni a Blendert és ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Lehet olyan módban használni, amiben én mozgatom a létrehozott eszközt és a mozgatás adatai valamilyen módon elérhetőek lesznek? Egyszerű szögadatok elegendőek lennének nekem.
Köszi előre is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest