Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
válasz
hampidampi #796 üzenetére
Már az is elég, ha nem verik nagy dobra.
Turbulencia: Hvg-t szoktam követni, indexet azért szeretem, mert sokkal több témakört lefed
-
kárátékutyá
őstag
Q10-be beírtam már:
Intagram, már akiket érint.
Tegnap leszedtem, mert nagy valószínűség szerint akadt a fényképező szekcióval.
Snap-ről volt, aztán ma feltettem újból. Minden ok vele, de lett benne változás. A kisebb az, hogy szebb gombokat kapott (szerintem szebb), a nagyobb, hogy tökéletesen lehet rajta végre méretezni, és már az egész képet lehet látni a filterek használata közben. -
Gzolo
senior tag
Hallohallo!
Mióta megújult az index, lehetetlen lassított nettel használni, ezért kell egy B-terv, egy hírolvasó.
Droidosok a Feedly-t ajánlották, de annak a beúszó menüjében szétesnek a menüpontok.
Létezik hasonlóan jól használható natív app az os10-re?
-
ripla
addikt
üdv.
az lenne a kérdésem, hogy a telefon nevében: BlackBerry Z10/SL, mit jelent az SL kifejezés?
-
zolee0307
őstag
A BBM az csak wifin működik? Mobilhálózaton nem megy se a meghívás, sem az üzenetküldés.
-
válasz
mcferenc #780 üzenetére
A droidos BBM és a készülék maga ennyit tudhat. A te feldolgozó algoritmusod gyárilag jobb, és szerintem kissé más matekot alkalmaznak a droidosba.
A Neutrális Hang a BB készülékek kizárólagos joga...A droidos készülékeknél természetesen befolyásolja a magok száma.. Mákostészta előnyben..
-
mcferenc
csendes tag
Sziasztok!
Rávettem az egyik haveromat, hogy rakja fel a bbm-et az androidjára (xperia s), beszéltünk is, de én baromira rossz minőségben hallottam őt, viszont ő engem kiválóan hallott (nekem z10em van). Mindketten wi-firől nyomtuk. Esetleg tudtok segíteni, hogy mi lehet a baj? Előre is köszi -
rbalint88
addikt
Utóbbi egy-két napban szórakozik a facebook. Bárkinek akarok írni, nem küldi el az első üzenetemet. Újraraktam a programot, de az se oldotta meg a gondom teljesen. Mobilnet vagy wifi ndm számít.
-
istnag
addikt
válasz
hampidampi #776 üzenetére
-
hampidampi
őstag
KalemSoft Media Player
Nem kicióccó, de a legjobb. -
zolee0307
őstag
Köszönöm a válaszokat, megpróbáltatás ezt az mxplayert.
-
istnag
addikt
válasz
hampidampi #773 üzenetére
Melyik a legjobb BB-s szerinted? nem baj,ha fizetős.
-
zolee0307
őstag
Köszönöm a válaszokat, a böngészőt sikerült beállítani. Az emaileknél szerintem újracsinálom a fiókokat.
Videólejátszóra tudtok mondani egy jót, amelyik le is játszik többféle formátumot?
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Pár napja lett egy BB Z10-em. A gyári internet böngészőben be lehet valahogy állítani, hogy egyes oldalakt ne mobilos vezióban nyisson meg, hanem desktop módban?
A másik: A beállított e-mail fióknál, a hub-nál hogy tudom módosítani azt, hogy ne az elmúlt 7 nap üzeneteit mutassa csak, hanem az összes e-mailemet?
Van olyan videó lejátszó, ami ingyenes és sok formátumot, meg feliratot kezel?
-
BrownB
tag
Ma frissült a BeBuzz, megkapta a headless futást.
-
viw
aktív tag
(q10 fórumba már beírtam, mikor eszembe jutott,h. ez a jó hely: (#1465) itt ki is egészítem a kérdést:
sziasztok,
Nektek működik rendesen a Fire Chest Backup? Látszólag ment, látszólag visszaállít, gyakorlatilag meg semmi...a remember appot lehet valahogy szinkronizálni és weben szerkeszteni a tartalmát? evernote nem tetszik mert lassú, meg erősen limites és utána fizetni kell. tudtok esetleg valami más ingyenes jegyzetelőt?
-
Mindenki arra használja amire fekszik neki. Nekem pl se playbookom se pc-m nincs (itthon) de játszani szeretek. Újabban csak ilyen 10-20 perceket, és arra egy ilyen kis verseny pont jó.
De jóval többre használom a z10-et mint kommunikáció. Pl a prezentációim is erről mennek, vagy szállodában (általában van hdmi-s tv) erről nézem a filmeket ha viszek magammal. Edzés közben lehet róla zenét hallgatni, fotózok is vele elég sokat. Szóval nagyon sokmindenre használom. -
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Wifi hálózaton valaki próbált már SMB megosztáshoz hozzáférni? Nem találtam erre alkalmazható programot.
És Ti?
Köszönöm!
-
Volt a héten hogy angry birds go-t ne frissítsük mert valami bug lett benne és nem indul el.
Most újra volt frissítés tegnap. Azzal most megy. -
che 1990
tag
válasz
hampidampi #751 üzenetére
Igen, bblink felrakva.
Azt hiszem holnap megpróbálom vnBB10-zel.
bocs Hagel, az előző hsz. csak véletlenül lett neked címezve -
che 1990
tag
válasz
Polarstar #749 üzenetére
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
Megpróbáltam feltelepíteni a z10-re a Snap.bar-t
A következő problémába ütköztem.
Letöltöttem a Snap.bart...
Letöltöttem a crackberry oldaláról a Sachesi-t...
Viszont ha rákattintok az 'install' fülre csak annyit ír, hogy 'searching for usb device' forog körbe a kis 'izé' mintha töltődne a dolog, de semmi...
Próbáltam úgy, hogy bekapcsoltam a fejlesztői módot és úgyis, hogy nem, de ugyanaz az eredmény.
Valakinek van esetleg ötlete, hogy mi a problem? -
Egyszer és mindenkorra kukáztam a Fire Chest Usage-t, az a fekália úgy merítette a telefont, hogy a kocsiban töltöttem, az irodában töltöttem, otthon is szinte állandóan töltöttem, hogy ne úgy induljak el valahova, hogy 50% alatt van.
-
sasa134
addikt
válasz
Polarstar #727 üzenetére
BBM csoprotban írtam a megoldást: NE copyzd, meg vágd, hanem oszd meg a remember bejegyzést emailben!!
Az eltérő szövegkódolás miatt van ez a jelenség.megosztással teljesen tökéletese, nem beszélve arról, hogy egszerűbb is a művelet!
Tehát szöveg kijelöl, és a jobb szélső megosztás szombólumra nyomj, majd ott válaszd ki, hogy email...ennyi. Kipróbáltam és tökéletesen érkezik meg a szöveg.
-
hsrasus
aktív tag
válasz
rbalint88 #717 üzenetére
egytértek.
mármint szerintem is csak arról mondható el, hogy van ami a BBworld-ben megtalálható.
ne legyünk naviak, a többség számára az okostelefon annyit jelent, hogy emaileket olvashat, netezhet, képeket csinálhat és bohóckodhat gifekkel, panorámaképekkel (nem olyan minőségűt mint a Nokia 6300-val, mert az még tényleg nem volt értékelhető, de a maiak igen), és van benne navigáció (az egyszerű ember úgy hívja dzsípíesz, ami egyenlő tudású, vagy jobb azzal a készülékkel, ami a sógorának van a kocsijában). ezen túlmenően pár ingyenes játékkal fog bohóckodni a készüléken, amit már szívesen letölt az alkalmazásboltból, de a többi igenis legyen előre rajta a készüléken és persze mindez ne legyen túl drága. ez az elvárása és ez az amiben szerintem nagyon nagyot húzott a Nokia és jól csinálta.egyébként szerintem az elmúlt 10 hónapban nagyon jól fejlődött a BBworld, de pont a fenti 2 témakörben szinte semmit. gyakorlatilag nincs alternatív ofline gps a Mireo-n kívül, értelmes gif és panoráma készítő szintén nincs. tudom, h a business a célzott réteg, de könyörgöm ők is emberek és bizony a személyes igényeikre is illene odafigyelni.
mondjuk van egy gondolat ami kavarog a fejemben:
a HERE lepaktált a QNX-el így az megkapja a térképeket.
a QNX a Forddal.
a Nokia készülékek az MS-hez kerülnek, a HERE nem, és egyébként is Jollára elérhetővé tették (mondjuk gondolom kb 0 ráfordítás volt), ha megjön az Androidos telefonjuk, akkor onnantól sztm Androidra is rá lehet majd hekkelni, de nekünk nem is ez a lényeg, hanem hogy ha lezárul az akvizícó az MS-el miért is ne jelenhetne meg akár BB-re is? -
room303
tag
Angry Birds Go-t ne frissítsétek, épp most erősítette meg a Rovio support is, hogy a legfrissebb update után többet nem indul. Dolgoznak az ügyön.
-
bigsee
addikt
-
Vagyis online be van kötve az NSA-hoz. Ne bízz meg egy ami szolgáltatóba!
-
bok92
addikt
válasz
California1 #730 üzenetére
A Microsoft felhőszolgáltatása.
Régi nevén Skydrive...
-
bok92
addikt
Megjelent a OneDrive alkalmazás !
-
room303
tag
Mai találmány: beszéltem egy iPhone-os ismerősömmel, aki hosszan ecsetelte a location based reminder előnyeit. Utánanéztem, van ilyen BlackBerryre is, méghozzá natív
http://appworld.blackberry.com/webstore/content/28564972
-
Szokatlan hibát szeretnék feltárni.
Küldtem egy xy szolgáltatónak levelet amit a Rémemberből kopipészteztam ki (ismertebb néven: Smittelés.
).
A levél krix-krax lett...Ismételve a Rémemberből kijelölve és direkt linkelve üres levél ment ki - úgy, hogy én a levélben a szöveget láttam! Meg is nyugodtam, de válasz semmi nem jött.
Ekkor kérdeztem rá telefonon minden egyes levélre. A hiba ekkor derült ki.
Más is járt már így?
-
Tulujus
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tudtok-e olyan programot ajánlani BB OS7 alá (9320 Curve-ra), amelyik képes előre letöltött GPS-trackek alapján navigálni? Pl: .gpx, vagy .gdb, vagy .mps, vagy .trk, esetleg .upoi fájlok felismerésére, és kezelésére alkalmas.
Előre is köszönöm!
T. -
Blackmirror
őstag
válasz
rbalint88 #724 üzenetére
Félreértettelek akkor.
Elején én is morogtam a world miatt(droidos telefonom volt előtte) de azért fejlődik és ha nincs más akkor playes alkalmazást rátelepítem aztán mindenem megvan, igaz viber nekem nem hiányzott,de sokaknak igen.Szerk.:Ja és nem fikázót láttam benned csak érdekelt hogy mi a baj.
-
rbalint88
addikt
válasz
Blackmirror #723 üzenetére
amiből kell a droidos, azt rámókoltam. az egész vita abból indult ki, hogy zozoék úgy gondolták, amit droidból rá lehet mókolni, az "van", szerintem meg az "van", amit a worldből le lehet tölteni, ennyi.
wp-vel mi volt az elején? nem vette senki
miben van lemaradva? csak az alkalmazásboltban. androidot, wp-t magasan veri a rendszer, ios-hez képest azt mondanám, hogy egál, csak más. ami rendszerszinten hiányzik ios-ból, azt az alkalmazáskínálattal pótolja.
szóval aki a bb-rendszer fikázóját látja bennem, az "calm the fuck down". szeretem a z10-em, nem is tervezem lecserélni (max egy stl100-2-re.) -
Blackmirror
őstag
válasz
rbalint88 #721 üzenetére
Mihez képest van lemaradva?mert most a WP-ben lett átlátszó csempe?
Nincs lemaradva, az alkalmazásbolt szegényes, de épp ma volt róla szó hogy jön a viber.
Szerinted WP-vel mi volt megjelent és minden alkalmazás volt rá a voltjában?Nem,és a BBnél sem,de csak picivel több mint egy éves a rendszer.
Légy türelmes.Ha meg nem vagy az akkor mókold rá a droidost ahogyan többen tesszük. -
rbalint88
addikt
Jaj, mit hupákoltok. Értsétek meg, hogy az átlagjóskapistagizi nem úgy vesz telefont, hogy mit lehet a legjobban széthekkelni, hanem mi működik out of the box. Ebben az ájfon a legjobb és kb legdrágább, android elég jó mindenben, de olcsón csak szar van, drágán meg drága. WP jól fut az olcsó telókon is, azok fogynak is eléggé. BB-nek meg kell találnia a helyét ebben a rendszerben. Az üzleti szférát letarolhatnák, de azt a pár éves lemaradást a többi rendszerrel szemben okosteló vonalon, de ehhez kell az, hogy az alkalmazásboltban az összes húzónév meglegyen, ha már árban nem tudnak/akarnak alákínálni a konkurenciának.
-
rbalint88
addikt
oké, de az embereknek nagyon kis része hajlandó csak alternatív megoldásokat keresni. (én mondjuk közéjük tartozom)
szóval a BBWorld-öt kellene fejleszteni ezerrel, az OS és a készülékek bőven kurvajók, de a WP telókat is azóta veszik igazán, mióta van rendes alkalmazáskínálat, plusz olcsó. ja és Nokia, tehát ott virít rajta az ingyenes kontinensnavi. -
bok92
addikt
Egyeseknek jó hír lehet. Lesz Viber BB-re!
-
SlausK
tag
Sziasztok!
Blackberry vásárlásán gondolkodok (Z10/Q10) és az lenne a kérdésem, hogy a Q10-es az 1:1-es kijelzője miatt szenved-e valamiféle hiányt alkalmazások terén vagy csak annyi, hogy többet kell görgetni egy programon belül?
Illetve megtudná nekem nézni valaki, hogy EZ az alkalmazás hogyan szuperál rajta, vagy van BB-s alternatíva esetleg erre a célra?Köszönöm!
-
room303
tag
Lehet, hogy volt már, nem emlékszem: droidos Fifa14-et próbálta már valaki? Nekem Snapből ugyan lejött, de ahogy elkezdte volna letölteni a "kontentet", kifagyott. Valakinek van rá ötlete?
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
California1 #693 üzenetére
Igen van. Snapbol töltsd le,ha telepítetted menj a beallitasokba és a viber ikonnal tedd be a pipát. Ekkor beepul a hubba és muxik pushban is
Ez kifejtenéd kicsit bővebben? A Snap vagy a Viber beállításaiban nézzem?
-
che 1990
tag
Sziasztok, tudtok olyan bb alkalmazásról ami hasznos futás közben és ingyenes? pl. mint androidra a runkeeper vagy endomondo sport tracker... vagy valaki próbálta már ezeket az apk.-kat bb-n?
Valamint ttorrent szintén droidos app-al van valakinek tapasztalata?
-
válasz
Giorgio1313 #703 üzenetére
szerintem jó program. igen.
-
Giorgio1313
aktív tag
Valakinek van tapasztalata a Mireo gps programmal?Most tolnek le egy nemetorszag oda visszat bele merjek vagni csak ezzel?
-
turbulencia8
őstag
A minap rájöttem, mennyire egyszerű a ThunderBird kontaktok szinkronizációja a Blackberry-vel, pontosabban a BBLink-kel, gondoltam megosztom a fórumon is, hátha segít másoknak.
Mivel a BBLink a Windows Contacs-ba menti a telefon kapcsolati listáját, azt simán, menüből be lehet importálni Outlook Express címlistaként a ThunderBird-be (kb. két értelemszerű kattintás).
A Windows Contacts szerkesztése is igen egyszerű, mindent az utónévhez érdemes elmenteni, ha a telón is csak azt a legfelső mezőt használjuk gyakrabban. Természetesen Windows 8.1 alatt is szerkeszthető a címlista: a start gomb - jobb klikk - futtatás parancshoz egyszerűen a contacts-ot beírni.Az idétlen Gmail-es szinkront utáltam, kb. 700 névjegyzékből összevontam és töröltem egy csomót, maradt 250 átlátható, rendszerezett, főként céges cím. A Gmail-t a továbbiakban pedig elfelejtem.
-
bok92
addikt
válasz
Blackmirror #700 üzenetére
Igen,de mondjuk én is próbáltam( TSF), és utána nem akart egyik android alkalmazás sem működni.
Szóval aki nagyon akar launchert/widgetet használni, annak nem BB való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest