Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
Asphalt 8 frissítés játszhatatlan, kuka.
-
Blackmirror
őstag
válasz
zolee0307 #839 üzenetére
nobexem (worldből) van + tune in(az nem a worldből hanem androidos) mindkettővel tudsz magyar adókat hallgatni,adatforgalmat passzolom mert rendszertelenül hallgatom őket és még nem figyeltem és 1-3GB adatforgalmi keretem van általában az meg elég
istnag: akkor másnál is bugos oké... sajnos sok ilyen alkalmazás van.Tilt esetében Built for Blackberry appról beszélünk ráadásul
Doodle jump az okés legalább,az unot nem néztem de ilyenekkel nem nagyon játszom. -
Blackmirror
őstag
válasz
rbalint88 #724 üzenetére
Félreértettelek akkor.
Elején én is morogtam a world miatt(droidos telefonom volt előtte) de azért fejlődik és ha nincs más akkor playes alkalmazást rátelepítem aztán mindenem megvan, igaz viber nekem nem hiányzott,de sokaknak igen.Szerk.:Ja és nem fikázót láttam benned csak érdekelt hogy mi a baj.
-
Blackmirror
őstag
válasz
rbalint88 #721 üzenetére
Mihez képest van lemaradva?mert most a WP-ben lett átlátszó csempe?
Nincs lemaradva, az alkalmazásbolt szegényes, de épp ma volt róla szó hogy jön a viber.
Szerinted WP-vel mi volt megjelent és minden alkalmazás volt rá a voltjában?Nem,és a BBnél sem,de csak picivel több mint egy éves a rendszer.
Légy türelmes.Ha meg nem vagy az akkor mókold rá a droidost ahogyan többen tesszük. -
Blackmirror
őstag
válasz
Stimpy001 #672 üzenetére
Első hszben benne van a Snap,az fog kelleni neked onnan le is szedheted a megvásároltat is.
" A bejelentkezés után telepíteni tudjuk az ingyenes alkalmazásokat, illetve a már megvásárolt ( Google Play) alkalmazásokat is."
Én más alternatívát használok,de szerintem én is felteszem,kipróbálom mert nagyon dicsérik. -
Blackmirror
őstag
Ez a nobex nevű ingyenes rádiós cucc jó.Tetszik,ajánlom
-
Blackmirror
őstag
Ez pedig még szoft frissítés előtt volt szóval nem nálunk van a hiba...ezért akcijjjós az asphalt 8
NE vegyétek meg.Sajnos figyelmetlen voltam,a véleményeknél sok a panasz mégis megvettem.
Badlanddel is volt probléma,de azt gyorsan frissítették,remélem ez is kap frissítést.BB Worldben pedig nem veszek soha többet semmi játékot az is biztos.Talán ha ki szeretnének mászni a gödörből akkor jó lenne helyre raknák vagy teljes hozzáférés legyen a google playhez, hogy fizetőset is tölthessek.
-
Blackmirror
őstag
Worldből letöltöttem az asphalt 8-at és meg sem nyitja a játékot.Gameloft feliratig jutok
-
Blackmirror
őstag
válasz
California1 #351 üzenetére
Ja akkor ez olyan szőkenős volt részemről ...Közben amúgy rájöttem...
bok:és melyik az amelyikért mi ne fizessünk pénzt?
-
Blackmirror
őstag
válasz
California1 #349 üzenetére
Köszi
Ezt nem is tudtam,megyek is playre másik telóra letölteni kipróbálom. -
Blackmirror
őstag
Én megvettem a Badlandet,de amikor meghal a kis szörny(nem mindig-random) akkor kilép a telefon a játékból.
A véleményezéseknél más is írja ,én nem tudom hogyan kell írni oda,ha a játékban rákattintok a rate-fülre csatlakozási hibával kidob,pedig amúgy megy a net.Szóval nem érdemes megvenni egyáltalán,közben eszembe jutott hogy androidra ingyenes,tehát tudom telepíteni az első hszben leírt módszerrel.Van aki esetleg így használja a Badlandet?Rendesen megy neki az a playes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest