Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
válasz
Lasliegrand #1298 üzenetére
Miért is nem jó?
-
válasz
Lasliegrand #1294 üzenetére
Nem!
Tessék rendesen lezárni, kiiktatni a kijelzőfelodást a felhúzással, csak a bekapcs gomb maradjon. Persze ha nem vagy ideges erre.
5 után úgy is be kell írni, hogy 'blackberry' - addig nem is lép tovább.Tessék tokot használni!
-
Lasliegrand
tag
Még egy apró kérdés a gyári, kódos zárral kapcsolatban:
Ha túllépem a megadott pl 10 (... max ennyit lehet megadni) próbálkozást,mert mondjuk elnyomódik a teló a zsebemben, akkor letilt? Ez mivel jár? Vissza lehet utána hozni? -
lovace
aktív tag
Annak, aki esetleg nem követné rendszeresen a CB vagy a BBW eseményeit írom, hogy a mai naptól egyebek mellett ingyenesen letölthető a HUB++ LED Notifications program a karácsonyi akció keretében!
-
eventus
veterán
válasz
Lasliegrand #1286 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de ezek mind "felhasználó oldali" hibák
Gyárilag kóddal zárható a telefon. Ha Szoftveresen baj van, akkor lehet újratelepíteni. Nem tudod hordani az aktív tokot?
-
SsPL711
őstag
válasz
Lasliegrand #1286 üzenetére
Password lock-ot alapból tudja, nem kell venni semmit.
-
Lasliegrand
tag
válasz
eventus #1285 üzenetére
A baj csak az, hogy nincs bankszámlám sem. Mindent kpban szoktam intézni és nem gondoltam volna h szükségem lesz egy bb worldben appot vásárolni, de nagyon gyűlölöm a 9780am folyamatos zsebtelefonálásait a nevetségesen könnyen kioldódó "nyomdmegatelefontetejét" zár miatt. Pedig vettem aktív tokot is, de azt sem tudom mindig hordani.
Emellett sztem pofátlanság freenek feltüntetni trial szoftvereket, holott a trialra külön kategória van a bbworldben. Én az ilyet tuti szankcionálnámDe persze örülhet a bb h egyáltalán vannak még appok a régi rendszerükre is.
-
eventus
veterán
válasz
Lasliegrand #1284 üzenetére
Ha ennyire kell, akkor vegyél egyet
-
lovace
aktív tag
válasz
icezozo #1280 üzenetére
Dropboxban is ezek a beállítások vannak, viszont van egy olyan feltétel, hogy amikortól bepipálom a "fénykép szinkronizálása" pontot csak az azután készült képeket tölti fel a készülék. Megoldottam egy egyszerű másolással, a mostantól készített képek már automatikusan mennek fel. Köszönöm a segítséged!
-
Friss BBM update a boltban...
20,4 mega.
-
lovace
aktív tag
A dropboxnál sikerült beállítani, hogy az újonnan készített fényképeket automatikusan feltöltse. Azzal még gondban vagyok, hogy a régebbieket is szinkronizálja, de amint nem leszek ennyire időszűkében valószínűleg ezt is sikerül beállítani.
A mega-t nem ismerem. Mivel az összes képem mérete nem haladja meg az 1-3GB-ot, számomra elegendő a dropbox a maga tizen pár gigájával. Eddigi tapasztalataim alapján stabil szolgáltatás. Ahányszor el szerettem volna érni mindig sikerült is, adatvesztés még soha nem történt. Ezek számomra - és feltételezem minden ilyen jellegű szolgáltatás használójának - a legfontosabb dolgok, tehát amíg ezt nyújtja a dropbox maradok a használója. -
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem BB10 alá, amelyik a telefonon tárolt képeket és egyéb adatokat beállítható időközönként szinkronizálja valamilyen felhő szolgáltatással (Dropbox lenne a legjobb), illetve lehetőség szerint örülnék egy olyan beállításnak, hogy csak akkor történjen szinkronizáció, ha a telefon csatlakozik wifire.
Egyelőre a PlayCloud 10-et néztem ki erre a feladatra és bár kicsit már berozsdásodott az angoltudásom, de ha a leírásból jól vettem ki ez tudná, amire nekem szükségem van. Viszont ha tudtok másik programot kérlek ne tartsátok magatokban! -
Ha már nyakig vagyunk benne...
Fire Chest Backuppal két mobil között lehet adatokat mozgatni opcionálisan, vagy az csak ugyan arra a mobilra jó oda-vissza? -
Srácok! Az Evernote tárhely export előtt a mobil titkosítást fel kell oldani, mint a régi OS-nél?
Ott igen szép kriksz-krakszokat kapott az ember.Marha klassz, hogy csak 60 mega van, afelett meg havi 5ejró! *facepalm*
-
stufen2
aktív tag
Na elegem lett a folyamatos újraindulásokból, a hétvégén 13 szor indult újra egymás után a q10, de kártya nélkül feltöltve, majd simet bele és bekapcsolva 75%-ra merült a gép a bekapcsolás alatt, ledek töltéskor és után is "tojtak" égni. A szép az egészben, hogy augusztus óta nem beszéltem vele 1 max 1,5 óránál többet. A hab a tortán, hogy 1,5 hónap után már a töltő adapter sem működött, pedig a telefon és a cuccai többet töltöttek a telefon dobozában, mint azon kívül. Visszavittem a boltba, kíváncsi leszek cserélik vagy javítják.
(Bár előre jeleztem, hogy ilyen kevés futásteljesítménynél nem fogadok el javítottat, jobb ha közlik a szervizzel is.) Még a hátlapon lévő gyári fólia alatt egy deka szösz se volt....
-
stufen2
aktív tag
válasz
turbulencia8 #1253 üzenetére
ha egy d900ast és egy 5210est használsz akkor nem, kertészmérnökként a mai telefonok 99 százaléka használhatatlan a szakmámban, így maradtak a régiek, de hétvégére meg kell valami szép amit nem a melós ruhához veszek fel
-
Blackmirror
őstag
Asphalt 8 frissítés játszhatatlan, kuka.
-
-
Lobotomus
újonc
Sziasztok!
Tudom, hogy nem teljesen vág a témában, de szeretnék érdeklődni tőletek, hogy az OS10 megjelenésével mennyire álltak le az OS7-es appok fejlesztései? Mármint, hogy kicsit azért fellendült rájuk a minőségi programok száma, vagy még mindig gyenge a felhozatal? Androidról szeretnék BB-re áttérni, de a Bold 9900 jobban tetszik, mint a Q10. Ha viszont gyatra a felhozatal az OS7-re, akkor nincs más választás, marad a Q10.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
válasz
turbulencia8 #1253 üzenetére
Nem! Vegyél azonnal egy "Khánt"!
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Két dologgal kapcsolatban szeretnék írni.
Az egyik, hogy néhány héttel ezelőtt telepítettem a készülékemre a 1Mobile Market alkalmazást. Mióta megvan a készülékem - körülbelül 4 hónapja - ismertem az androidos alkalmazások telepítésének ezt az opcióját, de egy kicsit ódzkodtam tőle. Több embertől olvastam, hogy meríti az akksit. Az első héten rendszeresen figyeltem a merülési szintjét jelző alkalmazást, de szerencsére semmi rendellenességet nem tapasztaltam, ezért nyugodtan használom tovább azt a 2-3 alkalmazást, ami nagyon hiányzott androidról és most végre újra megkaptam.
Ebből kifolyólag a másik dolog, amit viszont már kérdezni szeretnék, hogy ma reggel kaptam egy üzenetet, miszerint megérkezett a 1mobile market-be a viber legújabb frissítése. A vibert én a BBW-ből telepítettem, de mivel az is "csak" egy portolt alkalmazás nyugodtan frissíthetem, nem valószínű, hogy rosszabb lenne tőle jól gondolom? -
stufen2
aktív tag
válasz
turbulencia8 #1250 üzenetére
Hard resetet, ennél a típusnál, hogy kell? Amúgy harmad telefonnak van kb 2 hetente jó ha használom, nyár végén vettem, és ha nincs benne sim kiveszem az akkut a telefonból, és szépen mindketten mennek a dobozba alukálni külüön-külön
-
stufen2
aktív tag
az normális a q10-nél, hogy minden kikapcsolás újraindításnál közli hogy erre a a verzióra ... lett frissítve és a legfrissebb verziót futtatod (2 napja frissített vmit), ja és tegnap 10kor vettem le a töltőröl, most reggel fél 8kor meg 82% on áll az akku, program meg nincs beragadva
-
lovace
aktív tag
válasz
margithid #1236 üzenetére
Engedélyezve van a facebookon a csoportnál, valamint a készülékedben is és így sem kapsz értesítést?
Ez nagyon furcsa... Én is tagja vagyok néhány csoportnak a facebookon és közöttük van olyan is, amelynél értesítés kértem minden begyzésről és kivétel nélkül mindig meg is kapom. Sajnos ha minden beállítás stimmel nem tudom, hol lehet a hiba. -
lovace
aktív tag
válasz
margithid #1234 üzenetére
Ne haragudj, azt hiszem, rosszul fejeztem ki magam. Nem szükséges hozzászólnod ahhoz, hogy kapj értesítést egy bejegyzésről, ha a csoportnál az van beállítva, hogy minden bejegyzésről kérsz értesítést.
Természetesen a telefonodon a beállítások > fiókok > facebook menüpontban is engedélyezned kell az értesítéseket! -
-
margithid
veterán
Mobilon nem találtam meg, de asztalin igen, értesítések beállításai alatt.
Minden bejegyzésről kérek értesítést, és alatta ott van, hogy blackberry is hozzá van adva!
Huh, de átláthatatlan katyvasz ez a facebook nekem
Hozzászólások értesítését be lehet egyáltalán állítani?
Köszönöm a segítséget. -
lovace
aktív tag
válasz
margithid #1229 üzenetére
Elvileg ezt a négy pontot kell, hogy lásd:
"Tagja vagy", "Megosztom", "Értesítések", "..."
Ezek közül kell az "Értesítések" pontot kiválasztani és azon belül pedig ezek a lehetőségek állnak rendelkezésre:
- minden bejegyzésről
- az ismerőseim bejegyzéseiről
- kikapcsolásMég egyszer írom, hogy ezeket a csoportban kell keresned, nem pedig a te idővonaladon!
-
lovace
aktív tag
válasz
margithid #1225 üzenetére
Csak az első kérdésedre tudok választ adni, mert aktív használója vagyok a facebooknak BB-n. Nem kell futnia az alkalmazásnak, attól függetlenül megkapod az üzeneteket/értesítéseket, amit beállítasz a fiók megadásakor. Persze ha egy csoport bejegyzéseit akarod látni, akkor facebookon is figyelned kell, nehogy ezt az opciót kilődd a csoportnál.
(Nem kérdezted ugyan, de a vibernek sem kell futnia ahhoz, hogy megkapd az üzeneteket. Csak egyszerűbb, mert úgy gyorsabban meg lehet nyitni. A facebook viszont beépül a HUB-ba, így az eleve gyors.) -
margithid
veterán
Facebook alkalmazásnak mindig futnia kell, hogy megkapjam az üzeneteket?
Skype esetén ha beléptem és utána kilövöm a futó alkalmazások közül akkor is kapok értesítést ha valaki ír.
Nem is az üzenet lenne a lényeg, hanem tagja vagyok egy csoportnak és onnan szeretnék üzenetet, mikor új bejegyzés van.
Azt be lehet állítani, hogy egy bizonyos illető hozzászólásairól kapjak üzenetet? -
bok92
addikt
válasz
turbulencia8 #1223 üzenetére
Majd ha lesz 10.3.1 akkor működni is fog.
-
turbulencia8
őstag
Milyen fura, hogy a BB World a Z10-en meg sem jelent Blend-et telepitett alkalmazasnak irja ki (248,2 kB). Megnyitni persze nem lehet.
-
embe
nagyúr
válasz
kárátékutyá #1219 üzenetére
Jól van na! Elhiszem. Ha ámítógépről jelentkezel be akkor sem ajánlja fel? Gondolom nem, mert az ID alapján belövi a készüléket.....
-
margithid
veterán
Viber másnál fut rendesen?
Snapból tettem fel, de nem szinkronizálja a névjegyeket. -
embe
nagyúr
válasz
SteveBeard #1210 üzenetére
Ó köszi! Erről a settings menűről mindig megfeledkezek az állapot sávban.
Köszi a segítséget! -
SteveBeard
senior tag
válasz
SteveBeard #1209 üzenetére
-
embe
nagyúr
válasz
SteveBeard #1207 üzenetére
Köszi. Majd meglesem. De a led színének változtatásához nem kell egy külön app?
-
SteveBeard
senior tag
Szia!
A privát számra gondolsz?
Fekete lista, középen a piros szűrő ikon, a megjelenő opcióknál ( Rules) kivalasztod a szám hosszusagat és ott nullát adsz meg....
Én a ledet állítottam sárgára, ha blokkolt hivasom van, azt villogtatja.
Közben nézem a beallitasokbol is be lehet állítani.... -
margithid
veterán
A snapot magát kell frissíteni? Felajánlja vagy nekem kell lebogarásznom netről valahonnan?
-
embe
nagyúr
válasz
SteveBeard #1203 üzenetére
Azt hogyan kell beállítani? Nem találtam benne....
Például megszoktam ( drodnál ) hogy jelzi a blokkolt hívást itt nem. Illetve ha aktiválom, akkor az állapotsávban nem jelzi, hogy működik valamelyik funkciója. -
embe
nagyúr
válasz
SteveBeard #1201 üzenetére
Na megvettem. Úgy tűnik működik a dolog. Vannak hibái, de működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Warframe
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest