- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
fege87
csendes tag
válasz
Iceman83 #39046 üzenetére
Nekem összejött a 100E laptop, mobilappról kattintottam kedvencekből. Pechemre bankkártyás fizetést jelöltem be, holott nem adtam hozzá a kártyám korábban, úgyhogy kétségbeesésemben rányomtam a mégsére, azt írta sikertelen tranzakció, de a foglalást rögzítette.. Aztán rá kb. fél órával komótosan kifizettem bankkártyával, miután megjött az email hogy próbálkozzak újra a fizetéssel.
-
Abanga
csendes tag
Sziasztok! Kb 40-50 ezer Ft-ig láttatok valami jó okostelefont? Anyósomnak kéne, de ebben az árszegmensben teljesen vakon vagyok...Talán emagos Samsung 03s?
-
milan07
tag
Most a következő felvonásban lesz 100 ezres laptop, vagy sem?
Annyira hülye azért nem vagyok, hogy a semmi miatt gubbasszak megint. -
Alps
csendes újonc
7 óra után valamivel fog gondolom átváltani, hogy 6 óránként legyenek a felvonások.
-
BReal
addikt
válasz
#33802016 #39025 üzenetére
Nem belekötöttem, csak a belinkelt cikk csinnadratta adatai mögötti valóságot próbáltam bemutatni. És igen, a MM (mivel az Edigital-Emag már egyesült) az, ami még talán hasonló számokat tud produkálni (szerintem BF-kor nagyon elmarad az E párostól), aztán ott vannak a kisebb üzletek. Úgyhogy akkor számoljunk mondjuk 3-szor ekkora összeggel, kemény 735 Ft-tal.
-
Alps
csendes újonc
Az nem jelent semmit. Egyszer csak át fog íródni az ár.
-
törölt tag
Ja jól emlékszem ezt az Edigitál kezdte, aztán jött az emag. és így tovább. De biztos, hogy az edigi importálta, hazánkba az ötletet... Más kérdés, hogy mi lett belőle... Meg, hogy az emag ezt profin levezényelte, az ediginél meg kb hol ment az oldal hol nem
(mondjuk volt rendelés, amit telefonon erősítettem meg
)
Nah ennyit arról, hogy nem lehet ügyfélszolgálatot elérni... vagy 20 perc körül votl talánAmúgy első hsz a topicban: 2014-11-20 10:22:33
Amúgy nekem az edigi elosztó, meg a telekomos kutatás volt az igazi bf nem ez
-
Tikakukac
titán
Ma beszéltük a főnivel, hogy kellően öregek vagyunk és emlékszünk még az offline amcsi idős BF-ekre és az első pár magyarra is.
Ennyi kamu akciós szemétseprés nem volt. Ebben tényleg Alza-emag-edigi stb. az éllovas. Viszont első pár BF alatt ami kiment az tényleg sakál vétel volt mind. Egy rohadt gépet nem akcióztunk le kamuból, x gépet elvitt az anyacég meg disztri és azt feleztük árban, volt pár tétel amit kitoltunk beker áron és cső. De ez, hogy elengednek a párnából 130 forintot
Ez már csak marketing és adatbázis buhera.
-
darksamu
csendes tag
Nem tudom volt-e már ide beírva, de ha valaki akar valamit a Mömax-ból, akkor használja a következő 10 %-os kupont: black1121
Úgy tudom vasárnapig jó.
-
gg07
tag
Amúgy emag előtt senki nem csinálta ezt ilyen nagy volumenben. BF-et..vagy én nem emlékszem. Talán 2014-15ben kezdődött. De javítsatok ki
-
gg07
tag
Elkell ba.zni a lóvét..ha már úgy is egyre jobban romlik
-
NB2
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #39000 üzenetére
Mondjuk azért ez már nem olyan nagyon leárazott ár!
AZ ASUS jobb volt -
nyul105
senior tag
válasz
DavidQ #39006 üzenetére
Tudni, hogy mikor vált aktívvá egy adott kör?
en nem láttam a második körös aktivàlódásakor semmi különbséget, csak kiírta hogy 2. Kör.
de pl nem láttam, hogy mik az új körös termékek.
szoval lehet, hogy már rég aktív a 3. Kör csak te nem vetted észre. De az is lehet, hogy mindig is aktív volt, és ezzel akarnak megzavarni.
Szóval honnan tudjuk, hogy a körök nem hazugságok? Lehet egy körök nélküli rendszerben élünk, ahol el akarják hitetni velünk a körök létezését?!szerk.: ja értem, van az a reklámozott 10 termék, ami a reklámozás pillanatában még nem volt akciós?
-
törölt tag
Egyetlen óra alatt 2,4 milliárdot költöttek a magyar vásárlók Black Fridayen
Erős starttal indult az eMAG és az Extreme Digital első közös Black Fridaye, amelynek első órájában másfélszer annyi érdeklődő kereste fel az oldalt, mint tavaly.
Az első órában több mint 76 ezer rendelést fogadott a cég, mintegy 2,4 milliárd forint összértékben.
Reggel 7 és 8 óra között közel 840 ezer látogatást generált az eMAG.hu honlapja és mobilalkalmazása, ebben az időszakban a legforgalmasabb perc 7 óra 6 perc volt, amelynek során 1678 rendelést adtak fel összesen 2385 termékre.
További s van a cikk...
-
DavidQ
tag
válasz
A harmadik aktív még nem kör
-
borsodika
őstag
válasz
A harmadik kör még nem aktív
-
Balion
senior tag
válasz
IntelKiller7 #39003 üzenetére
Közben észre vettem, hogy észre vetted már.
-
IntelKiller7
veterán
Kozben eszrevettem mar.
-
Jake5
csendes újonc
válasz
még nem aktív, de ezek lesznek a "húzó termékek"
-
Balion
senior tag
válasz
Dehát még csak a második felvonásnál tartunk, nem? Gondolom ez még jön.
Új hozzászólás Aktív témák
BestBuy - akciók, leárazások, kedvezmények topic nyílt!
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kedvenc zene a mai napra
- Gitáros topic
- Formula-1 humoros
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest