- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Ezért ne sirj minden rendben.. Legelsö irásomba leirtam és lehet már másodjára, harmadjára hogy igy is 25-30%-al rakom fel este tölteni? Minek töltsem 100-ra ha elég ez is? Ráadásul amit megint leirok nekem autoba is van töltö munkahelyen is ahol a telefon van az asztalomon bármikor tudom tölteni sosincs sos hogy jaj lemerültem kell hirtelen a gyorstöltés... De ha kell akkor tudom 45 wattal tölteni de kb sose fogom használni mert nekem nincs szanszét az életem tudatosan használok mindent nem ugy mint sok szétszort ember. Leirom mégegyszer. Az ultra vizállo. Ha szétszeded és összerakod ugrik a garid. Ha hivatalos szervizbe csináltatod több mint 15 de ha 40 lenne se érdekelne a pénz hanem az hogy ha ezután beázna valamilyen szerencsétlenség okán akkor még lehet igy is ugrik a garid mert bontva volt. plusz macera elküldeni szervizbe addig mást használni stb.. És végszonak annyit irnák hogy az s23 ultrának nagyon jó az üzemideje szoval ezt nem nagyon kell töltögetni naközbe pl még egyszer se kellett pedig egész nap megy rajta vagy böngészö vagy youtube müsör vagy zene vagy játék és simán elvagyok vele egész nap ugy hogy 85-röl indulok...És itt be is fejeztem részemröl az aksi témát ebbe a topokba.
-
lvb
aktív tag
Az akkut nem éri meg szerintem se cserélni. Ez lesz az első telefom, ami ~4 évet fog szogálni, bár már az akku csak 61%, így lassan csere - az egész telefon. Mivel engem nem szórakoztat az akkucsere, ezért ezt munkának tekintem. Kb.4 órám menne el rá, ezért az akkucsere ára 25k (akkucsere)+40k(az én munkadíjam 4 órára)+utiköltség. Ennyit nem ér (nekem) az akkucsere. Mivel mindenhol vannak vezetékmentes töltőim, ahol rendszeresen előfordulok, ezért amikor lerakom a telefnom, akkor mindíg töltőn van. Ha meg sűrgősen menni kell, akkor a kocsiban is tudom tölteni + van egy "kis" Varta 20.000mAH-s akkum is - ami mindíg fel van töltve 75%-ra -, ha hirtelen olyan helyre kell menni, ahol se kocsi, se töltési lehetőség. Az akku mérete és a töltési sebesség így csak annyiban érdekes számomra, hogy 3-4 évig ne tegye fizikailg tönkre a telefonom az akku elhasználódása és tudjon 20-30 perc SOT-ot.
-
Lajmund
őstag
Kevered a dolgokat. Az előző telomat töltöttem kis fél amperos töltövel és 4 évig vígan bírta és nem kellett várnom rá mert közben aludtam.. A mostanit rendes samsung töltövel töltöm mert ebbe be lehet kapcsolni a lassu töltést meg hogy csak 85%-ig töltsön mert az ostoba buta iskolázatlan koreai mérnökök így találták ki. De te okosabb vagy náluk írj nekik hogy van egy jó ötleted hátha fevesznek valami vezetönek ha ennyire zseni vagy. Kell nekik a jó munkaerő ha már ennyi barommal vannak körülvéve..
-
Lajmund
őstag
Fentebb leirtam hogy esti sorozat nézés közbe töltöm vagy amikor alszok. Amúgy ennek az ultrának kb 70 perc a lassu töltése 25%-ról 85-re. 20 perc alatt még igis tölt bele annyit ha elmész csajozni vagy bandázni a barátokkal hogy elég legyen messengerre vagy egy két képre videora mert gondolom amikor a szociális életed éled akkor nem codozni ültök le a barátokkal max fényerőn. Akkor miért is szopatom magam okoska? Ne fárasszatok. 25 wattos gyors? Az nem gyors még a 45 watt se amit az enyém tud..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest